Chelsea dă 50 mil euro și pe Batshuayi pentru doi jucători. Unul e Dzeko!

Campioana Chelsea a pierdut startul în acest sezon din Premier League, iar acum echipa lui Conte e pe locul 4, la 15 puncte în spatele liderului Man City. E motivul pentru care italianul le-a cerut șefilor echipei să-i aducă jucătorii de care mai are nevoie. Potrivit Sky Italia, antrenorul lui Chelsea îl vrea cu insistență pe atacantul Romei, Edin Dzeko. Atacantul bosniac de 31 de ani ar putea reveni astfel în Premier League după numai doi ani - între 2011 și 2016, el a jucat la Man City pentru care a înscris 50 de goluri în 130 de partide. 

Dzeko (foto: asroma.com) este cotat la 22 milioane de euro pe piața transferurilor, dar Chelsea ele-a propus italienior o afacere de 50 de milioane de euro - la banii ăștia, englezii vor să-i ia la pachet pe Edin Dzeko și Emerson Palmieri. În plus, campioana Angliei e dispusă să-l împrumute la Roma pe Michy Batshuayi ca parte a înțelegerii. Conform presei din Italia, șefii lui AS Roma sunt de acord dar doar dacă Chelsea mai pune 15 milioane de euro peste oferta inițială.

Dzeko s-a mutat în capitala Italiei în august 2015, atunci când Man City l-a împrumutat pentru 4 milioane de euro cu posibilitate de cumpărare definitivă după un sezon. Ceea ce italienii au și făcut, achitând 11 milioane de euro în schimbul atacantului bosniac (foto: asroma.com).

El a devenit în scurt timp unul dintre oamenii de bază ai romanilor, el reușind până acum să înscrie 61 de goluri în 116 apariții. Sezonul ăsta a reușit deja 12 goluri în toate competițiil e- din care două chiar în poarta lui Chelsea în Champions League (3-3 în octombrie 2017). 

Surse din cadrul clubului Stoke City au declarat pentru Sky Sports că Chelsea se interesează din ce în ce mai mult de situația lui Peter Crouch. Cel căruia i se spune ”Robotul” mai are contract cu Stoke până în iunie 2019, dar oficialii micuțului club au declarat că până acum campioana Angliei nu a făcut nicio abordare concretă pentru atacantul ajuns la 36 de ani. Desigur Crouch (foto: stokecityfc.com) este o soluție de avarie pentru maxim un an pentru gruparea londoneză, care e interesată de un împrumut. 

Pe moment, șefii lui Chelsea au strâns rândurile pentru a face fața ultimelor acuze lansate de către FIFA. Campioana Angliei este suspectată că a încălcat regulamentele în momentul în care a recrutat și a transferat jucători pe ”Stamford Bridge”! The Guardian publică o informație potrivit căreia FIFA a acuzat-o oficial pe Chelsea nu a ținut cont de regulile de transfer atunci a semnat cu 25 de jucători sub 18 ani în ultima vreme. Cu toate astea, un purtător de cuvânt al campioanei Angliei a anunțat că ”clubul respectă toate statutele și regulamentele FIFA atunci când recrutează jucători". 

Se spune că gruparea londoneză a intrat în vizorul FIFA după o anchetă întreprinsă de unitatea de supraveghere a transferurilor (TMS) din cadrul forului internațional. Regulile FIFA interzic transferul jucătorilor sub 18 ani, cu excepția cazului în care părinții acestora emigrează din motive non-fotbalistice sau când jucătorul în cauză se află în UE și Spațiul Economic European (caz în care vârsta minimă pentru un transfer este de 16 ani)

FIFA a confirmat că ancheta a fost demarată în septembrie anul trecut. De asemenea, a confirmat că este pentru a treia oară în opt ani când clubul Chelsea (foto: chelseafc.com) este anchetat în această privință. Sky Sports i-a contactat pe șefii FIFA în legătură cu acest caz, însă aceștia nu au dat curs încă solicitării. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!