Pariază pe ”ambele înscriu” în Chelsea vs Atletico Madrid la o cotă mărită de 10.00!

Stamford Bridge din Londra găzduiește în această seară cu începere de la ora 21:45 un meci foarte tare în cadrul grupei C din Liga Campionilor între Chelsea și Atletico Madrid. Dacă ești de părere că vom vedea goluri în ambele porți, atunci poți paria pe pronosticul ”Ambele echipe marchează” la o cotă mărită de 10.00! Iar dacă pariul este pierzător primești înapoi dublul mizei! Cum așa? Aceasta este o ofertă promoțională disponibilă la această casă de pariuri online doar pentru clienții noi care se înregistrează acum prin intermediul link-urilor noastre speciale!

Deschide cont și pariază pe ”Ambele marchează” în Chelsea vs Atletico Madrid!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

 

CUM BENEFICIEZ DE COTA MĂRITĂ DE 10.00?

 1. Deschide un cont nou la această casă de pariuri online utilizând la înregistrare codul promoțional ”COTA10

 2. Plasează un pariu de 40RON pe pronosticul ”Ambele înscriu” în partida Chelsea vs Atletico Madrid de marți 5 decembrie 2017, ora 21:45.

 3. În funcție de rezultatul pariului există două scenarii:
  Pariul este câștigător: vei primi ca bani reali câștigul calculat conform cotelor normale de pe site, iar suma EXTRA va fi creditată sub formă de fonduri suplimentare. Acestea trebuiesc rulate de 4 ori (4x) pe cote de 1.60 sau mai mari înainte de a putea fi retrase.
  Pariul este pierzător: vei primi înapoi DUBLUL MIZEI sub formă de fonduri EXTRA. Acestea trebuiesc rulate de 6 ori (6x) pe cote de minim 1.60 înainte de a putea fi retrase.

Exemplu: ai jucat pariul recomandat pe o miză de 40RON la o cotă normală de 1.80. Dacă pariul iese primești 72RON ca fonduri reale (40 * 1.80) și 328 RON ca fonduri extra. Vei avea de rulat 1,312 RON înainte de a putea solicita o retragere. Dacă pariul nu iese, primești înapoi 80RON ca fonduri extra și ai de rulat 480 RON.
 

Termeni și condiții

 • Oferta este valabilă doar pentru clienții noi care își deschid acum cont la această casă de pariuri online.
 • Jucătorii care aplică pentru această ofertă nu vor mai putea participa la alte oferte de bun venit oferite de agenția recomandată.
 • Miza pariului inițial poate fi și mai mare de 40RON, dar doar acei 40RON sunt luați în considerare pentru promoție. 
 • Pariorii care efectuează un depozit utilizând portofelele electronice Skrill / Neteller nu se califică pentru această promoție.
 • Orice selecție a unui eveniment anulat sau pariu cashout nu va fi luată în considerare.
 • Pariul de calificare va fi plasat la cota normală de pe site dar va fi calculat în funcție de cota mărită.
 • Condițiile de rulaj trebuiesc îndeplinite în maxim 7 zile din momentul creditării sumei suplimentare.
 • Pariurile simple de tip Handicap, Sub/Peste și Forecast/Tricast pe cursele de cai NU vor fi luate în considerare la îndeplinirea condițiilor de rulaj aferente bonusului.

Deschide cont și pariază pe ”Ambele marchează” în Chelsea vs Atletico Madrid!

Cotă 10.00 sau dublul mizei înapoi!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!