Chelsea a pus ochii pe Diawara. Napoli nu-l dă fără 46 de milioane de euro

Amadou Diawara îşi poate încheia aventura la Napoli după numai cinci luni. Transferat în această vară de italieni, puştiul de 19 ani a devenit obiectivul lui Chelsea în perioada de transferări din ianuarie. 46,5 milioane de euro cer italienii pentru mijlocaşul defensiv născut în Guineea. Diawara este dorit şi de Tottenham, iar antrenorul lui Chelsea, Antonio Conte le-a transmis şefilor săi să urgenteze negocierile. Chelsea a mai fost în tratative în această vară cu Napoli pentru Kalidou Koulibaly, dar afacerea a picat din cauza pretenţiilor financiare exagerate ale italienilor. 

Diawara nici nu visa să ajungă aici. În urmă cu patru ani, juca pentru o echipă de amatori din ţara sa. Apoi a ajuns la o echipă din San Marino, pentru ca în urmă cu doar un an să ajungă în fotbalul mare. În august 2015, Bologna l-a cumpărat cu 420 de mii de euro. Între timp, jucătorul i-a atras atenţia lui Conte care, deşi a plecat de câteva luni din campionatul Italiei, este atent la tot ce mişcă în Serie A.

Chelsea se mai gândeşte la suma pe care o va înainta pentru Diawara, dar cu siguranţă va fi mai mare decât cea oferită de cei de la Tottenham, 39,4 milioane de euro. Oferta lui Tottenham pentru Diawara a fost refuzată de şefii lui Napoli. Dorinţa antrenorului Mauricio Pochettino pare puţin ciudată, în condiţiile în care şefii lui Tottenham l-au adus vara asta la echipă pe Victor Wanyama, pentru care au plătit 12,7 milioane de euro celor de la Southampton.

 

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi