Chelsea a mărit oferta pentru Niklas Sule: 36 milioane de euro

Chelsea nu renunţă la Niklas Sule, pentru care englezii au licitat şi în vară. Acum, Abramovici e dispus să plătească 36 de milioane de euro pentru fundaşul lui Hoffenheim, cu 6 milioane mai mult decât oferta făcută în august. Sule a fost principala opţiune a lui Antonio Conte în vară, dar după ce afacerea a picat italianul s-a reorientat şi l-a "repatriat" pe David Luiz. 

Conform celor de la Daily Mail, directorul tehnic al lui Chelsea, Michael Emenalo se ocupă acum personal de afacere. De altfel, acesta l-a monitorizat atent pe jucătorul lui Hoffenheim şi a trimis emisari să-l urmărească în mai multe meciuri pe fotbalistul în vârstă de 21 de ani. 

Acum, singura problemă e faptul că şi Jose Mourinho îl vrea pe Sule, iar şefii lui Manchester United le vor face o ofertă concretă nemţilor. Mourinho vrea "sânge" proaspăt în apărare, iar Niklas Sule e varianta ideală. Fundaşul lui Hoffenheim a debutat vara asta şi în naţionala Germaniei şi a jucat 59 de minute în amicalul cu Finlanda. 

Totuşi, Chelsea are cele mai mari şanse să-l transfere pe Sule, în condiţiile în care în scurt timp în conturile clubului vor intra 71 de milioane de euro de la chinezii de la Shanghai SIPG pentru brazilianul Oscar! Antrenorul Antonio Conte nu concepe însă să-l piardă şi pe John Terry. Italianul le-a transmis şefilor echipei să facă tot posibilul să-l convingă pe căpitanul echipei să semneze prelungirea contractului până la finalul acestui sezon. 

 

Foto: achtzehn99.de (Site oficial Hoffenheim TSG 1899)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi