Chad Mendes şi-a luat...elan din ringul UFC. Luptătorul a devenit vânător

Suspendat doi ani pentru dopaj, starul din UFC, Chad Mendes şi-a găsit o nouă preocupare - vânează elani! Ultima sa aventură a împărtăşit-o cu fanii săi. Pozele postate pe contul său de socializare au stârnit însă multă furie peste Ocean. Imaginea cu el lângă un imens elan ucis împreună cu un prieten a pus capac peste Ocean - americanii de rând l-au criticat pe contul de Instagram pe luptătorul de MMA.  

În vârstă de 31 de ani, Mendes are propria sa companie care oferă servicii pentru amatorii de vânătoare, el fiind ghidul acestora. Câştigător în 2015 în gala anului din UFC, luptătorul american se află momentan în Alaska împreună cu prietenii săi cei mai buni şi la sfârşitul fiecărei zile postează cele mai importante momente ale partidei de vânătoare. 

Acest frumos exemplar a picat în mâinile mele în urma celei mai dificile partide de vânătoare la care am participat vreodată. m întâmpinat destule probleme, dar până la urmă am reuşit. Acum ne pregătim să facem cea mai savuroasă friptură. Întotdeauna mi-a plăcut să mănânc bine,

---a postat Mendes pe contul său de socializare

Înainte să fie suspendat pentru dopaj, Mendes (foto: cagepages.com) a fost "tăbăcit" bine de irlandezul Conor McGregor în cea mai aşteptată luptă, pentru titlul mondial la categoria pană. Apoi a cedat în faţa lui "Rocky Balboa" din MMA - "stânca" Frankie Edgar. A fost meciul după care s-a gândit serios să facă bani şi din altceva, aşa că a fondat propria companie de vânătoare, "Finz and Feathers"

Obiectivul meu este să rămân în formă, aşa că acum m-am transformat într-un minunat vânător. Nu este uşor, dar îmi place la nebunie ce fac şi, în plus de asta, mă ţine în priză. Când vânez, mă simt ca atunci când sunt în ring,

---a declarat Mendes 

Foto: Instagram ChadMendes

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi