CFR, scoasă de pe linie la Iași. Camora: ”Nu vă bateți joc de noi! Ajunge!” (VIDEO)

CFR-ul lui Dan Petrescu n-a reușit să profite de egalul lui FCSB cu Viitorul și a rămas la două puncte distanță în play-off de echipa lui Nicolae Dică. CSM Iași a început tare, cu o bară trecută în contul lui Frăsinescu, dar cei care au deschis scorul au fost clujenii. În minutul 36, Țucudean (foto: sportpictures.eu) a îndeplinit o simplă formalitate după o recentrare a lui Omrani și a adus fericirea pe banca ardelenilor. 

După pauză, jucătorii lui Flavius Stoican au pus presiune la poarta lui Arlauskis, dar au ratat de două ori la aceeași fază într-o situație foarte bună. Apoi a fost rândul lui CFR să-și arate din nou ”colții”, însă mingea trimisă cu capul de Omrani a trecut milimetric pe lângă poarta lui Rusu. Clujenii s-au văzut egalați trei minute mai târziu, când Andrei Cristea a transformat în gol un penalty dictat de centralul Ovidiu Hațegan după ce Sin a căzut în careu în urma unui duel cu Bordeianu. 

Clujenii au protestat la decizia lui Hațegan, iar Culio s-a repezit la central pentru a-i cere socoteală imediat după fluierul de final. Jucătorul CFR-ului s-a ales, însă, cu un galben. Dan Petrescu a ”luat foc” la interviurile de după meci la adresa arbitrajului, dar și a evoluției celor de la Iași.  Acuma le dau penalty la toți! Iașiul a primit cu noi, Viitorul a primit. Băieții sunt frustrați, normal că sunt!”, a tunat Petrescu (foto: sportpictures.eu)

”Nu ne rămâne decât să jucăm bine cu Steaua și să batem. Cred că Becali o să ceară arbitri străini, nu? Am văzut că s-a retras! Păi poate mă retrag și eu, că nu mai pot să stau aici! Cred că o să plec, că nu sunt respectat! Astăzi, Iașiul zici că a câștigat Campionatul Mondial! Pentru ce le trebuia punctul de azi?” 

”În playoff a fost un măcel asupra lui CFR. Azi a fost viciere de rezultat! Sunt curios dacă Iaşiul va juca la fel şi cu Steaua. Să arbitreze cineva de la Steaua, din conducerea clubului, meciul direct cu noi!”, a mai spus antrenorul CFR-ului.

”Bursucul” n-a uitat nici de marii rivali de la FCSB (foto: sportpictures.eu), cu care CFR-ul se bate săptămâna viitoare în ceea ce se poate numi finala campionatului. După meciul clujenilor de la Iași, s-a pus din nou problema arbitrilor străini. ”Steaua a primit un penalty cu Craiova de m-a bufnit râsul! Pe Național Arena nu o să primim penalty nici dacă o să moară cineva...Singura variantă este să mergem și să batem Steaua la București. Dar o să fie un arbitru român și o să-i ajute pe cei de la FCSB", a mai spus Dan Petrescu. 

Fost președinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu spune că decizia lui Hațegan, de a acorda penalty pentru Poli Iași, a fost una greșită."Hațegan a greșit. Atacantul îl calcă pe picior pe jucătorul CFR-ului și cade...Nu poți să dai penalty la așa ceva!", a declarat Craciunescu la Digisport.

Cel mai vehement la adresa arbitrajului a fost, însă, Camora (foto: sportpictures.eu). Căpitanul CFR-ului a adus acuzații grave la finalul meciului de la Iași. "Pur și simplu și-au bătut joc de echipa noastră! Să va fie rușine! Vreți să dați titlul la altă echipă? Dați-l, dar nu vă mai bateți joc de echipa noastră! Ajunge!”, a răbufnit Camora la finalul meciului de la Iași.

”Am controlat meciul, am avut șansa să facem 2-0 înainte de penalty. Nu am reușit, apoi a venit faza aia cu penalty-ul. Se spunea că ne avantaja Hațegan?Am văzut azi, da...Acum trebuie să batem la București și să urcăm pe primul loc", a mai spus căpitanul CFR-ului..

MM Stoica (foto: sportpictures.eu) a reacționat rapid după declarațiile celor de la CFR Cluj, mai ales ale antrenorului Dan petrescu. ”Discursul lui Petrescu se traduce ca în bancurile cu Radio Erevan. A spus niște enormități. Hațegan nu a dat penalty pentru Steaua în meciul direct cu CFR, în sezonul regulat la o fază cu Benzar...În play-off, el a dat un penalty pentru CFR la o fază la care domnul Craciunescu a spus că nu se dădea”, a replicat oficialul lui FCSB într-o intervenție la Digisport.

”Știți cum e legea compensației?! Ea se întâmplă! De câte ori nu au câștigat cu penalty? Și să te miri tu de ce joacă Astra și Iașiul cu tine, asta e cu totul ieșit din comun. Dar ce vrei?...Să-ți facă ție culoar?!..Noi ne așteptăm ca echipele să joace împotriva noastră cu înverșunare. Dar cum poate Dan Petrescu, care a fost un jucător atât de mare, să se mire că joacă alții cu el? Ce se așteaptă? Să-i dea meciul?!...Sunt șocat să aud ce spune Dan Petrescu! Și e foarte periculos să spui că ești furat, pentru că trebuie să aduci probe!", a mai spus Mihai Stoica. 

Antrenorul lui CSM Iași, Flavius Stoican (foto: sportpictures.eu) a preferat un discurs ponderat după egalul cu CFR Cluj. ”Nu a fost un meci spectaculos, dar ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, echipa care se bate la titlu şi aşteptam să ne domine. Nu a fost aşa. Apoi a venit acel penalty şi am reuşit să egalăm. Una peste alta, un meci echilibrat. Cred eu că este un rezultat echitabil. Astăzi am jucat la rezultat şi aşa vom juca de aici încolo, doar la rezultat!”, a declarat Stoican. 

Video AICI cu cele mai importante faze din CSM Iași vs CFR Cluj 1-1. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!