CFR în faliment! Dudelange le-a dat cu terenul în cap oamenilor lui Conceicao şi la Cluj: 2-3! (VIDEO)

Bătuţi cu 2-0 în Luxemburg, campionii României trebuiau să rupă norii în returul din Gruia. N-a fost, însă, deloc aşa - jucătorii lui Conceicao au făcut un nou meci penibil, la capătul căruia au fost daţi afară din Europa de necunoscuţii de la Dudelange! Luxemburghezii (foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu), care au condus cu 3-0, au scris istorie în meciul cu CFR Cluj: victoria i-a trimis pentru prima dată în grupele unei competiţii europene!!

Pentru campionii României dezastrul a început odată cu primul gol al lui Sinani - urmat, la doar trei minute distanţă, de o nouă reuşită a jucătorului oaspeţilor! Reuşitele luxemburghezilor din minutele 51 şi 54 i-a "paralizat" pe fotbaliştii lui Conceicao, care nu au mai fost în stare de nimic. Pe acest fond, Turpel a răsucit şi mai mult cuţitul în rănile clujenilor cu reuşita de 3-0 din minutul 78! 

Pentru toată lumea din tribune era clar că CFR-ul nu mai are nicio şansă şi, în acelaşi timp, că asistă la cea mai mare umilinţă din istoria clubului! Cele două goluri reuşite de gazde în ultimele cinci minute (Tambe şi Omrani) nici nu au mai contat.

Imaginea neputinţei....(foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu)

Clujenii au cedat cu scorul general de 2-5 în faţa unei echipe care, cu siguranţă, nu credea să aibă parte de o dublă atât de uşoară cu cea mai bună echipă a campionatului României din sezonul trecut. Oare?...

Cristi Manea: "Toată echipă este de vină. Dacă abordam mai bine, aveam șanse. Cei de la Dudelange au jucat fără niciun fel de presiune. Echipa din Luxemburg nu este așa de slabă pe cât se zice. Dar nu avem nicio scuză, trebuie să punem capul în pământ și să spălăm rușinea. Nu sunt eu în măsură să spun ce se va întâmpla cu antrenorul".

 

Mai jos puteţi vedea cum s-a făcut de ruşine CFR Cluj şi în returul cu Dudelange:

 

 

 

 

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi