CFR Cluj - FCSB: Vezi gafa lui Niță și golul superb al lui Budescu

CFR Cluj - FCSB a fost derby-ul etapei a 11-a din Liga 1 Betano. Jucat ieri seară, meciul a fost unul tactic, dar nu a fost lipsit de momente spectaculoase. Betano.com, una dintre cele mai importante case de pariuri online din România, publică pe pagina sa de Facebook rezumatele tuturor partidelor din Liga 1 Betano, la scurt timp după fiecare partidă în parte. Nu uita această adresă, este una foarte utilă și cu un conținut video unic.  Iată mai jos rezumatul de la CFR Cluj - FCSB.

CFR a profitat la primul gol de ieșirea eronată a portarului stelist Niță. Roș-albaștrii au egalat după aceea după un frumos șut al lui Budescu, intrat în plasă cu ajutorul barei. Grație acestei victorii, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1 Betano și are un avans de 4 puncte față de FCSB. 

Click aici pentru toate rezumatele din etapa 11 a Ligii 1

Nu rata meciurile din etapa a 12-a a Ligii 1 Betano. Ne așteaptă câteva partide foarte interesante, dintre care capul de afiș este fără îndoială derby-ul de duminică seară dintre FCSB și Dinamo (ora 20:30). La acest meci, dar și la celelalte din campionatul intern, Betano.com oferă peste 200 de pariuri, iar oferta nu impresionează doar numeric, ci și prin diversitate. Poți găsi o gamă largă de pariuri pe handicapuri europene, cornere, cartonașe, marcatori, intervale de timp, pariuri speciale și multe altele. Click aici pentru a paria și a urmări meciurile preferate cu streaming live!

Betano.com, sponsorul LPF, este singurul operator de pariuri sportive din România care transmite legal toate meciurile din primul eșalon de fotbal al României cu imagini video în direct pe internet. 

Pariază chiar acum pe etapa a 12-a din Liga 1 Betano!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi