CFR a deraiat! Tg. Mureş a câştigat la penalty-uri şi s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii!

CFR Cluj a fost doar o umbră a echipei care o distrugea pe campioana Astra cu 5-1 în campionat. Jucătorii lui Miriuţă n-au vrut să-i deranjeze prea mult în prima repriză pe cei de la ASA Tg Mureş în meciul din sferturile Cupei Ligii şi au fost pedepsiţi după pauză. Nigerianul Benjamin Kuku a redus la tăcere banca gazdelor cu golul reuşit în minutul 64. A fost momentul după care jucătorii lui Dan Alexa s-au crezut deja învingători. Încurajaţi de pe margine de Miriuţă, clujenii au egalat în minutul 83 - Cristi Bud şi-a pus capul la contribuţie şi a readus liniştea pe banca CFR-ului. Nimeni nu a mai avut curajul să rişte până la finalul celor 90 de minute şi meciul a intrat în prelungiri. Nici aici nu s-a mai întâmplat nimic şi au urmat loviturile de la 11 metri. Oaspeţii au dovedit că au nervii mai tari şi au câştigat cu 5-4! Laurenţiu Rus a ratat penalty-ul care a trimis-o în semifinale pe ASA Tg. Mureş. 

Lovituri de departajare: 4-5
Au marcat: Nascimento, A. Mureșan, Neagu, Bud / G. Mureșan, Matei, E. Dică, Surdu, Belu
Au ratat: T. Lopes, L. Rus / M. Constantin

 

Echipe de start:

CFR Cluj: Marc - T. Lopes, Larie, Mureșan, Peteleu - Rus, Nascimento - Chiriță, Ruiz, Nouvier - Bud. Rezerve: Vâtcă, Horu, Ene, Veres, Neagu, Negruț, Hodgyai.

ASA Tg. Mureş: Mingote - M. Constantin, Gabi Mureșan, Dobrosavlevici - G. Matei, Belu, Kuku, Deaconu - Feketics, Surdu, Zicu. Rezerve: Viciu, Cordoș, E. Dică, Ciolacu, Candrea, Ioniță II, Mendy.

 

În celălalt meci din sferturile Cupei Ligii, ACS Poli Timişoara a trecut de Concordia Chiajna cu 2-1 (Artean 13, Croitoru 78 / Albu 74). Joi se joacă FC Botoşani - Steaua. Al patrulea sfert, dintre Astra şi Dinamo, se dispută pe 9 octombrie. Meciurile tur din semifinale se joacă pe 21 şi 22 decembrie, partidele retur fiind programate pe 1 şi 2 martie 2017.

Moldovenii de la Botoşani i--au ameninţat cu bătaia pe stelişti. "Îi măcelarim, sunt ca musca fără cap!", spune şeful Botoşaniului, Iftime, după ce Steaua a rămas fără Stanciu. În ultimele 7 meciuri directe cu Steaua, moldovenii n-au câştigat niciunul. Ultima înfrângere au bifat-o acum o lună. Steliştii pleacă la Botoşani chiar în ziua meciului, cu avionul. 

Fără Stanciu, vă spun eu, sunt ca o muscă fără cap. Li s-a stricat cutia de viteze...Dacă nu era Stanciu cu noi, îi măcelăream. Măcar 0-0 făceam cu ei. Fără Stanciu,  umblă ca autobuzul cu şoferul beat!,

---a declarat patronul lui FC Botoşani, Valeriu Iftime

Foto: Mircea Roşca / Sportpictures.eu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi