Share

Ponturi Handbal, Franța: Cercle Dijon – Issy Paris. Valoarea loturilor ne indică un pariu clar

Handbal

Cota: 1.50

Adaugat de: Marius Huţu

11 Oct 2017 12:09 867 1
Logo Cercle Dijon
Logo Issy Paris
Cercle Dijon
Issy Paris
VS
21:00 11 Octombrie 2017
Handbal - Franța, Feminin

Analiză și informații pentru Cercle Dijon v Issy Paris

Unul din pronosticurile zilei la handbal vine din campionatul feminin al Franței, de la partida Cercle Dijon Bourgogne și Issy Paris, programată cu începere de la ora 21:00.

Cercle Dijon Bougogne s-a aflat pe lista noastră de pronosticuri și săptămâna trecută, într-o partidă cu ”lanterna” Bourg de Peage, cu această ocazie reușind și primul succes al sezonului (30-27). Dijon este o echipă însă care va avea dificultăți să facă foarte multe puncte în acest sezon. Cel puțin în acest moment, echipa are doar o jucătoare capabilă să facă diferența, interul Helena Rysankova, care a și marcat 8 goluri în ultima partidă. Foarte probabil, adversarii își vor lua măsuri la interul din Cehia, astfel că Dijon trebuie să găsească și alte alternative. Iar dacă privim lotul, în linia de 9 metri mai există o singură jucătoare cu experiență, Martina Skolkova (Slovacia), în rest toate fetele au până în 23 de ani. Pentru partida cu Issy Paris, gazdele au 14 jucătoare la dispoziție, dintre care doar patru au peste 23 de ani.

Issy Paris este una din echipele cu pretenții din campionatul francez, după 6 etape fiind la 2 puncte distanță de liderul Metz. Este adevărat, nici nu a jucat până în prezent cu echipe precum Metz, Brest sau Nice. Din lot fac parte destule internaționale cu cotă bună în Europa, precum campioana mondială Silje Solberg (portar), Lois Abbingh (fostă la HCM Baia Mare, vicecampionă mondială și europeană), Sonja Frey, Crina Pintea, Tama Horacek și lista poate continua. Este adevărat, în vară a plecat Stine Oftedal la Gyor, dar echipa nu pare deloc slăbită. Ținta celor de la Issy este să prindă unul din primele două locuri la sfâșitul sezonului, iar în toamna anului 2018 să forțeze o calificare în grupele Ligii Campionilor. Toate jucătoarele importante sunt apte de joc.

 

Deschide cont utilizând codul ”COTA10” și plasează primul pariu la o cotă mărită de 10.00!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Încasează acum un pariu LIVE fără risc de 60RON!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției

 

Pariază pe Shanghai Masters și obține 3 FREEBET-uri X 50RON fiecare!

CLICK AICI pentru regulamentul promoției!

Pont Cercle Dijon vs Issy Paris: Victorie Issy Paris

Issy Paris vine după trei victorii lejere în campionatul Franței, la cel puțin 8 goluri diferență, în compania unor adversari cel puțin de calibrul echipei din Dijon. În momentul în care am observat că Betano a cotat victoria echipei oaspete la 1.50, nu am avut nicio ezitare în a selecta acest pronostic. M-aș fi gândit chiar și la un succes cu handicap, dar la această oră încă nu a fost oferită o astfel de opțiune. Luate post pe post, Issy Paris are jucătoare mai bune decât Dijon, indiferent de poziție. Forma sportivă iar recomandă un succes al formației oaspete. Gazdele au ca argument istoria recentă a jocurilor directe, Dijon impunându-se în ambele partide din sezonul trecut. Structura loturilor s-a mai modificat, din punctul meu de vedere Dijon nu are cum să emită azi pretenții, decât doar printr-un accident al celor de la Issy Paris.

Pont pariuri: Victorie Issy Paris

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Marius Huţu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Marius Huţu

Ponturi:

25

Castigate:

13

Pierdute:

12

Anulate:

0

Viața în afara familiei se învârte în jurul sportului. Am intrat în mass-media în 1999, în Brașov, iar după 6 ani de ”stagiatură” la Transilvania Expres și Gazeta de Transilvania, am făcut pasul la nivel central, la ProSport, publicație la care activez și azi. Din 2005 mă ocup permanent de fenomenul handbal, dar urmăresc și alte sporturi, precum baschet, tenis, volei, hochei, ciclism, fotbal, sărituri cu schiurile, biatlon, etc. În toată această perioadă am fost la nouă Campionate Mondiale și Europene de handbal, am comentat la PRO TV finala Ligii Campionilor dintre Olchim și Viborg (2010), am participat la multe alte evenimente majore. De asemenea, am fost prezent la o ediție a turneului de Grand Slam de la Roland Garros în 2014, sezonul în care Simona Halep a ajuns în finală. Am fost cooptat în echipa PariuriX din luna iulie și îmi doresc să vă ofer cât mai multe informații utile.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici

Pariul pentru FCSB - Dunărea Călărași
Cota: 1.80 23 Sep 2018 21:00 0
Pariul pentru Levante - Sevilla
Cota: 1.65 23 Sep 2018 13:00 0