Celebrităţi de la Hollywood înfruntă cei mai buni jucători de poker din lume într-un turneu inedit

Nu mai este nimic de spus despre imensa popularitate de care se bucură pokerul, un joc de noroc care a pătruns în toate colţurile lumii. Această popularitate şi-a făcut loc şi la Hollywood, acolo unde mai multe vedete renunţă pentru moment la platoul de filmare pentru a concura într-un turneu de poker cu un premiu imens: 1 000.000 $.

Bonus de până la 1.000$ pentru a juca poker online. Click aici pentru detalii...

Este vorba despre Super High Roller Celebrity Shootout, un turneu găzduit de ARIA Resort & Casino din Las Vegas între 27-28 iunie. Formatul este unul de excepţie, iar mai multe celebrităţi de la Hollywood vor înfrunta câţiva dintre cei mai faimoşi jucători de poker din lume: Doyle Brunson, Antonio Esfandiari, Daniel Negreanu, Phil Hellmuth şi Vanessa Selbst.

1m-winner-takes-all-at-poker-centrals-super-high-roller-celebrity-shootout.jpg

Echipa vedetelor este formată din actori care au recunsocut de-a lungul timpului pasiunea pentru acest joc de noroc, precum Kevin Pollack, Hank Azaria, Brad Garrett, Don Cheadle şi Norm Macdonald.

Aceste celebrităţi de la Hollywood se află în faţa celui mai greu turneu din viaţa lor, pe o sumă mult mai mare decât au jucat vreodată. Vor avea în faţă câţiva dintre cei mai mari jucători de poker din lume.Clint Stinchcomb, CEO al Poker Central

Regulile sunt foarte simple în acest turneu. Fiecare echipă va lua loc la câte o masă şi membrii săi se vor înfrunta într-un joc de Hold 'Em Poker fără limite, după sistemul Sit & Go. Câştigătorul de la masa celebrităţilor îl va înfrunta pe cel al marilor jucători de poker pentru premiul pus în joc.

Se observă încă o dată amploarea pe care a luat-o pokerul, un joc de noroc pe care îl puteţi încerca şi voi chiar din comfortul propriei case, jucând online la această cameră de poker pe internet.  

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi