Celebra peliculă James Bond 007 dă peste cap planurile caselor de pariuri britanice

Este puţin probabil ca cineva să nu fi auzit de seria de filme James Bond, care în acest an va ajunge la filmul cu numărul 24. Popularitatea de care se bucură n-a lăsat fără reacţie casele de pariuri britanice, care sunt cunoscute pentru oferta ieşită din comun, aşa că au introdus recent tipul de pariu “Cine va interpreta melodia ultimului film James Bond?”.

Nimic deosebit până acum, numai că la sfârşitul lunii iulie această opţiune a fost scoasă din oferta mai multor operatori după ce un client a plasat la William Hill 15.000 lire sterline pe trupa Radiohead.

Trebuie precizat că principlalele opţiuni de pariere erau:

  • Radiohead (6/4)
  • Sam Smith (2/1)
  • Ellie Goulding (4/1)
  • Adele (5/1)
  • Lana Del Rey (14/1)
  • Lorde (14/1)
  • Coldplay (33/1)

După felul în care începuse ziua la pariuri, favorită era Ellie Goulding. Dar mai târziu am avut un flux de pariuri pe Radiohead, inclusiv un client care a dorit să plaseze 15.000 lire sterline pe Radiohead la o cotă de 10. Nimeni nu pariază o sumă aşa de mare pe o simplă bănuială.Rupert Adams, purtătorul de cuvânt William Hill

Îţi recomand această casă de pariuri online!

Aceasta a fost momentul în care a început toată nebunia, iar operatorul a refuzat să primească pariul. Filmul, intitulat “Spectre”, urmează să apară pe marile ecrane spre sfârşitul acestui an şi chiar dacă producătorii au ales deja melodia oficială, au refuzat s-o şi facă publică. Tocmai asta a alimentat bănuielile bookmakerilor, fiind foarte probabil să fi existat o “scurgere de informaţii” prin care un parior putea da lovitura vieţii.

S-au alăturat demersului William Hill şi alţi operatori de pariuri, precum Ladbrokes, Coral şi Paddy Power.com, care au scos şi ei din ofertă acest tip de pariu. Se pare că trupa britanică Radiohead este una dintre favoritele lui Daniel Craig, actorul principal al filmului, iar asta nu face decât să alimenteze şi mai mult zvonurile referitoare la melodia oficială.

Este vorba despre celebrul 007, dar până la urmă banii vorbesc şi în acest caz. N-am avut altă soluţie decât să suspendăm tipul de pariu respectiv.

Jessica Bridge , Ladbrokes

Este cunoscută pasiunea englezilor pentru acest gen de pariuri neobişnuite şi nu puţine au fost cazurile când s-au plătit câştiguri incredibile. Rămâne de văzut dacă suspiciunile bookmakerilor au fost îndreptăţite de această dată, însă pentru asta trebuie să aşteptăm lansarea oficială a melodiei.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi