Cele mai tari momente din transmisiile live-video din poker în 2017

2017 a fost anul în care foarte mulți jucători profesioniști sau mai puțin ”hârșiți” în fenomen au transmis live turneele și jocurile cash online la care au luat parte. Fanii acestora, dar și învățăceii dornici de experiențe folositoare, au avut multe de învățat. Totodată, au asistat și la multe situații interesante și, nu de puține ori, care au stârnit râsul. Iar cei de la pokernews.com au făcut un top al celor mai tari faze petrecite în cadrul acestor turnee.

Topul este condus de un filmuleț după apariția căruia toată lumea s-a întrebat dacă este regulamentar sau nu ce s-a întâmplat. Iar acesta este și cel mai vizionat video din 2017. Pe scurt, Patrick Leonard a fost acuzat că a trișat în Main Eventul PokerStars de la Barcelona.

În imediata apropiere, se află un clip în care ”neliniștitul” Dan Bilzerian este dat afară de la masa și de pe site-ul unde a ales să joace. Dar tot din cauza lui s-a întâmplat asta...Dan Bilzerian juca de mult timp de pe contul prietenului său Bill Perkins, lucru pe care îl știau și cei de la America's Cardroom.

Proprietarii site-ului n-au mai rezistat să vadă cum Bilzerian își face de cap în transmisiunea live și au hotărât să blocheze pur și simplu contul! Iar totul s-a întâmplat tot LIVE! 

Transmisiunile lui Lex Veldhuis sunt la mare preț pentru fanii lui din întreaga lume. ȘI asta pentru că jucătorul olandez știe să atragă oamenii prin modul lui de-a fi la masa de joc și prin exuberanța lui debordantă. Inevitabil, au venit și micile accidente.

Printre altele, Veldhuis a căzut de pe scaun și a pierdut o mână bună pentru că nevoile fiziologice l-au făcut să dea fuga la toaletă..S-a descurcat, însă, nesperat de bine în situația de mai jos.

Irlandezul Phil Laak a făcut și el spectacol într-o transmisiune. Într-o situație în care era mare favorit la câștigarea flopului, adversarul său s-a ”insinuat” la masă și l-a întrebat pe cel cunoscut sub numele de ”Bombardierul” dacă vrea să dea turn și river de două ori.

A fost momentul în care Laak a șoptit..”Da, de două ori. Poate așa că voi câștiga și eu o dată!”...A urmat un vacarm de nedescris la masa de joc. 

Au fost și sutații în care jucători cu pretenții au gafat ca niște începători. Este cazul canadianului Kevin Martin, care mai că i-a venit să sară în sus de bucurie după ce i-a intrat două perechi pe un flop. El urmărește să parieze o sumă mai mare, dar face ceva ce pentru mulți a fost de neînțeles..Vedeți mai jos nebunia.

Firesc, nu putea lipsi nici categoria ”premiul special al juriului”...A fost practic imposibil ca acest clip să fie detronat de un altul, pentru simplul motiv că jucătorul în cauză a uitat de regula de aur: ”Niciodată să nu te bucuri prea devreme în joc!”..El a făcut-o și a pățit-o...

Joacă acum la cea mai bună cameră de poker din lume! 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!