Cele mai tari cote la pariuri pentru Italia - Spania sunt aici!

promotie-888sport-la-italia-spania.JPG

La agenţia de pariuri online 888sport.ro ai posibilitatea de a profita de o super cotă de 8, fie pentru victoria Italiei, fie pentru cea a Spaniei. Nu-ţi rămâne decât să alegi echipa care crezi că va câştiga duelul.

Vrei să pariezi 50 RON pe Italia SAU Spania şi dacă pariul e câştigător să primeşti 400 RON? Atunci nu trebuie decât să:

  1. te înregistrezi acum la 888sport
  2. efectuezi primul depozit
  3. joci primul pariu pe victorie Spania sau victorie Italia cu o miză de 50 RON (aşa vei profita la maxim de ofertă, dar poţi miza chiar şi 5 RON)

În caz că alegi Spania şi pariul va fi câştigător vei avea 157 RON la care se adaugă un bonus de 243 RON; în caz că alegi Italia şi pariul va fi câştigător vei avea în cont 133 RON, urmând să mai primeşti un bonus de 267 RON. În oricare dintre cazuri bonusul va trebui rulat de 10 ori pe bilete cu cota minimă 2.

Indiferent dacă pariul va fi câştigat sau pierdut vei beneficia de bonusul de 100% din prima depunere până la 1.000 RON. Detalii despre bonus găseşti în articolul https://pariurix.com/bonus-de-bun-venit-de-1000ron-la-888sport.html.

Tu ce alegi, 50 RON pariaţi pe Italia pentru un câştig de 400 RON sau 50 RON pariaţi pe Spania pentru un câştig tot de 400 RON?

Deschide cont acum la 888sport şi profită de ofertă!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi