Cele mai stupide accidentări din fotbal, secțiunea Indoor

Știți reclama aceea, în care se punea că „cele mai multe accidente se petrec în casă”? Mare adevăr grăia. Pot depune mărturie mai mulți fotbaliști, unii chiar celebri, care au fost nevoiți să stea o vreme pe bară după ce au suferit accidentări indoor, unele absolut stupide. 

De prin lume adunate, am alcătuit un top al celor mai amuzante pățanii. Da, știm, nu e frumos să râzi de răul altuia, dar nu ne putem abține. 

1. Bogdan Mitrea, faultat de Moș Ene. Avem și noi un caz recent în fotbalul românesc. „Am fost informat că Mitrea s-a accidentat în somn. Nu e glumă!”, declara Laurențiu Reghecampf la conferința de presă de dinaintea meciului cu Osmanlispor. Când s-a făcut dimineață, săracul Mitrea avea spatele blocat. Bine că nu s-a trezit cu un ochi vânăt!  

2. Ferdinand, ce găgăuță! I-a rupt tendonul o măsuță. Celebrul Rio Ferdinand a exagerat cu relaxarea. A petrecut ore în fața televizorului, cu piciorul sprijinit pe o măsuță de cafea, timp în care perfidul obiect de mobilier l-a lucrat. Când a vrut să se ridice, Rio a chiuit de durere. Tocmai suferise o ruptură de tendon. 

3. Telecomanda, bat-o vina. Robbie Keane (foto), Carlo Cudicini, David James și David Seaman s-au accidentat în timp ce s-au întins după telecomandă. Primii doi au căzut și s-au lovit la genunchi, iar ceilalți doi au suferit întinderi la spate. Seaman („omul mării”, în traducere) și-a luxat și umărul în timp ce mulina un pește uriaș, dar despre asta vom vorbi într-un episod urmăr. 

4. O accidentare erotică. Robie Keane, poate cel mai meseriaș atacant irlandez din istorie, s-a accidentat în timp ce făcea sex. Și-a damblagit rotula genunchiului. Fata o fi scăpat teafără?

5. Tocmai când avea Spania la degetul mic, i-a intrat un ciob în degetul mare. Portarul Spaniei, Santiago Canizares, era în vogă în 2002. Se pregătea să participe la turneul final al Campionatului Mondial, „decât” că, după ce a ieşit din duş, portarul a scăpat sticla de aftershave pe jos şi un ciob a tăiat tendonul degetului mare!

6. Ce, supozitorul nu se înghite? Brazilianul Ramalho a fost chiar simpatic. În loc să își bage în dos supozitorul prescris pentru o infecție dentală, l-a înghițit. Culmea, a făcut alegie. Totuși... era infecție dentală. Dinți = gură! 

7. Who let the dogs in? „Dacă ai casă cu scări interioare, ai grijă la câine”, poate să fi fost sfatul lui Liam Lawrence pentru colegii de la Stoke City, după ce bălanul a căzut pe scări pentru că s-a împiedicat de animalul lătrător.

Nici Darren Barnard, de Barnsley, nu a fost mai norocos. Cronologic, s-a întâmplat așa: câinele a făcut pipi, Darren a alunecat pe pipi, și-a rupt un ligament, a stat pe bară cinci luni!

8. Un nărod urca geamantane-n pod. Richard Wright, de la Everton, a căzut de pe scară în timp ce încerca să pună niște geamantane în pod. În știre nu se precizează dacă ulterior i-au căzut și geamantanele în cap, ca în desene animate.

9. Un fotbalist mai fragil decât Chivu? Da, există! Cristi Chivu a fost poreclit pe nedrept „fotbalistul de porțelan”. E adevărat că i se mai rupea din când în când câte o unghie, câte un picior, câte un fir de păr, dar nu a stat niciodată pe bară pentru că și-a scăpat pe picior o cutie cu sos de tomate, precum Dave Beasant.

10. Let’s play station. Gamer înrăit, milanistul Alessandro Nesta a pus prea multă pasiune într-un joc de fotbal pe Play Station și a reușit să se lovească cu consola peste mâna stângă. Nu s-a antrenat o lună din cauza leziunii. 

11. A avut intoleranță la un platou cu aripi de pui. Talentatul italian Ivano Bonetti și coechipierii îl ascultau disciplinați pe antrenorul care le ținea morală după o înfrângere. Încercând să se facă mai bine înțeles, tehnicianul a luat un platou cu aripi de pui și l-a aruncat spre Ivano, fracturându-i maxilarul.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi