Cele mai sexy sportive s-au costumat pentru Halloween

Haloween-ul a devenit o sărbătoare a bunei dispoziții, în care, cu cât ești costumat mai ciudat, cu atât ești mai popular. Dacă ai devenit deja popular, atunci costumația poate avea alte roluri. De exemplu, sporește sex-appeal-ul, așa cum consideră cei de la thesporter.com, care au realizat un top al celor mai senzuale sportive pregătite de „sărbătoarea groazei”.

11. McKayla Maroney – multipla medaliată cu aur la gimnastică artistică (JO 2012, Mondialele din 2011, Mondialele din 2013) pretinde că este o pisică rea...

10. Alex Morgan și Sydney Leroux s-au costumat pentru a reproduce un episod petrecut între Miley Cyrus și Robin Thicke la Premiile MTV din 2013. Alex (Miley) este atacant în naționala feminină a SUA și joacă pentru Orlande Pride. A câștigat medalia de aur la FIFA World Cup 2015, ca și Sydney (Robin), care este legitimată la Kansas City.

9. Nu cumva să spuneți că Miesha Tate nu e sexy, pentru că vă luați bătaie. Tipa este fostă campioană la MMA. S-a retras din activitate, de aceea este puțin mai... plinuță. Vai, nu putem să credem că am scris asta. Voiam să spunem puternică.

8. Trish Stratus – cine altcineva putea salva planeta dacă nu o luptătoare de wrestling, din Hall of Fame-ul WWE. A fost prima femeie din Monday Night Raw, un show care face audiențe de milioane peste ocean.

7. Felice Herrig este foarte sexy în costumul lui Captain Marvel. Există doar o problemă: maestra în arte marțiale aflată în Top10 UFC a început să bea cam devreme și Holloween-ul o găsește … căzută la datorie.

6. Eugenie Bouchard este una dintre cele mai populare jucătoare de tenis. Este prima canadiancă ajunsă într-o finală de Mare Șlem (Wimbledon 2014). A ajuns în semifinale la Australian Open (2014) și la Roland Garros (2014). Ca să fie în ton cu momentul, s-a deghizat în drăcușor.

5. Când nu câștigă turneul campioanelor la tenis, Caroline Wozniacki este mâna dreaptă a lui Batman, Robin. Avem dovezi, precum fotografia alăturată. Caroline a fost numărul 1 mondial și a jucat două finale de Mare Șlem, la US Open.

4. Halterofila Christmas Abbot pare destul de periculoasă și fără o pușcă automată cu apă în mână. Dacă mai e și înarmată, jucând rolul lui Bonnie din Bonnie și Clyde, nici nu trebuie să deschidă gura și îi dai toate bomboanele pe care le-ai pregătit pentru Halloween.  

3. Luptătoarea MMA Jessica Eye s-a deghizat în... urs polar? Să ridice mâna sus cine ar vrea să pice în ghearele ei. Atenție: este un urs care se pricepe de minune la arte marțiale.

2. Alexa Bliss este o fostă majoretă care s-a decis să devină luptătoare profesionistă de wrestling, domeniu în care a obținut victorii de răsunet. De Halloween, ea va fi un personaj din terifiantul „Nightmare on Elm Street”.

1. Kristina Mladenovic (Catwoman) și Caroline Garcia (Spider-Man) - vezi foto sus - au câștigat French Open la dublu în 2016. Pentru cele două jucătoare de tenis a urmat un sezon 2017 bun, ambele aflându-se în Top 10 WTA.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!