Cele mai sexy fotbaliste din lume

Să nu mai auzim că „fetele care joacă fotbal arată ca niște băiețoi”! Sunt fotbaliste care ar putea participa la orice concurs de frumusețe. Le-am selecționat pe cele mai sexy dintre ele și am alcătuit un top pe care poți să îl „reorganizezi” după pofta inimii.

1. Selina Wagner a câștigat Liga Campionilor cu Wolfsburg. În prezent joacă pentru Freiburg.

2. Monica Gonzalez Canales a jucat pentru naționala Mexicului. În prezent, este comentator sportiv la ESPN.

3. Alex Morgan este considerată cea mai sexy fotbalistă din SUA.

4. Anouk Hoodgendijk a adunat deja 100 de selecții în naționala Olandei. 

5. Julia Simic a strâns multe meciuri pentru Bayern Munchen, apoi s-a transferat la Wolfsburg, echipă cu care a făcut performanță în Liga Campionilor.

6. Lauren Sesselmann (foto principală) joacă pentru naționala Canadei. A îmbrăcat deja de 40 de ori tricoul acestei echipe.

7.  Hope Solo este „portăriță”, campioană mondială cu SUA și de două ori campioană olimpică.

8. Vă plac nordicele? Jessica Landstrom este una dintre cele mai frumoase internaționale suedeze.

9. Ellyse Perry a jucat atât pentru naționala de fotbal a Australiei, cât și pentru cea de cricket.

10. Kaylyn Kyle joacă pentru naționala Canadei și este ambasadoare „Right to Play”. Se trage dintr-o familie de sportivi, tatăl fiind hocheist, iar mama handbalistă.

Și româncele sunt frumoase

1. Teodora Meluță și-a început cariera de fotbalistă într-o echipă de băieţi, în care a jucat timp de cinci ani şi jumătate. A început să îndrăgească fotbalul tot mai mult şi să îi dedice cât mai mult timp.

2.  Larissa Manuela Ambrosie, căpitanul echipei de fotbal feminin Navobi din Iași, a primit numeroase premii de-a lungul carierei, precum „Cele mai multe jocuri in tricoul Navobi” sau „Apărătorul anului”.

3. Ștefania Vătafu este una dintre cele mai valoroase jucătoare ale naționalei României. „La început, a fost mai greu, că mă trimiteau băieții la cratiță, dar a trecut…”, a povestit fotbalista pentru ziardecluj.ro.

4. Ioana Bortan, căpitan al campioanei Olimpia Cluj și una dintre cele mai importante jucătoare din naționala României, a fost desemnată „Cea mai bună fotbalită româncă a anului 2016” în cadrul Galei AFAN.

5. Anca Nina este una dintre cele mai bine cotate jucatoare de fotbal de la noi. A făcut și școala de antrenori, reușind să obțină și licența UEFA B, iar ca arbitru se află în vizor pentru promovare în lotul Ligii a 3-a.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi