Cele mai fierbinți iubite și neveste ale jucătorilor de fotbal american

Sportivii din NFL au în general iubite și neveste sexy, dar acestea le întrec pe toate. Sporteology.com a făcut un Top10 al celor mai „HOT” femei care apar la brațele fotbaliștilor pe la petrecerile de fițe. 

Potrivit Forbes, în 2013, Hilary Rhoda a fost pe locul 6 în topul celor mai bine plătite fotomodele din lume. Este iubita lui Mark Sanchez, de la New York Jets.

Jessie James este cântăreață și compozitoare de muzică country. Este soția lui Eric Decker, de la Denver Broncos.

Hayden Panettiere este de toate: actiță, fotomodel, cântăreață, activistă, plus prietena lui Scotty McKnight de la New Yerk Jets.

Canadianca Melissa Molinaro este actriță de reality show și cântăreață de muzică pop. Asemănarea cu Kim Kardashian l-a atras pe Reggie Bush de la Miami Dolphins, care s-a cuplat cu ea după ce s-a despărțit de... Kim.

Lacey Minchew a fost Miss Louisiana și Miss Teen America. A mai fost și prietena lui Matt Flynn de la Green Bay. Oficial s-au despărțit, dar „gurile rele” spun că se mai văd pe ascuns.

Carrie Prejean este nevasta lui Kyle Boller de la Oakland Raiders. Este fostă Miss California și a ieșit pe locul secund la concursul Miss America, în 2009. A fost criticată cu mânie proletară atunci când a considerat că o căsătorie poate fi doar între bărbat și o femeie.

Jessica Burciaga și-a făcut rost de mulți admiratori după ce a pozat în Playboy. Numai unul a fost norocos, mai precis Lance Moore, de la New Orleans Saints. 

Brande Roderick este fotomodel și actriță. A apărut în Playboy și în Baywatch. Glenn Catrez, care a trecut pe la Denver Broncos, New York Jets și Kansas City Chiefs,  a fost vrăjit de frumusețea blondei și a cerut-o de nevastă.

Candice Crawford este o fostă reporteriță care a câștigat „la viața ei” câteva titluri de Miss. S-a căsătorit cu Tony Romo, de la Dallas Cowboys.

Kristin Cavallari este „om de televiziune”, designer și actriță. S-a măritat cu Jay Cutler de la Chicago Bears în aprilie 2011. În iulie 2011 au divorțat, iar în noiembrie 2011 s-au căsătorit din nou. Ce nebuni!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi