Cele mai comune probleme cu agentiile de pariuri online

Care sunt cele mai comune probleme cu agentiile de pariuri online si ce solutii exista pentru acestea? Desi in ultimul timp casele de pariuri online tind sa le depaseasca pe cele offline, ca numar al clientilor, chiar si in cadrul pariurilor online va puteti confrunta cu ceva probleme, care nu tin neaparat de faptul ca ati ales o agentie in defavoarea altora. Este vorba de probleme comune tuturor agentiilor de pariuri online cu care pariorii se mai pot confrunta din cand in cand. Articolul acesta isi propune sa va prezinte care sunt cele mai frecvente si mai comune probleme in cadrul caselor de pariuri online si eventual cum le puteti elimina sau rezolva.

Joacă acum la cea mai bună agenție de pariuri sportive online

 

Care sunt cele mai comune probleme intampinate de pariorii online?

  • Interesati-va dinainte care sunt metodele de depunere si de retragere  la o casa de pariuri online. Va puteti trezi la un moment dat ca ati facut o depunere folosind o anumita metoda de plata, dar ca nu mai reusiti sa faceti vreo retragere. Fie ca este vorba de asa ceva, fie ca aveti anumite limite de retragere, de ordinul sutelor de ron, in conditiile in care dumneavoastra poate ati depus numai cateva zeci de ron. Urmariti aceste lucruri in regulament inainte sa intampinati vreo astfel de problema.

  • Din cand in cand va mai puteti ''lovi'' de probleme de soft din partea caselor de pariuri, atunci cand se fac anumite reparatii, incat site-ul nu functioneaza la capacitatea maxima si in astfel de momente daca erati prins in anumite pariuri live progresive, puteti pierde bani destui de multi. Asadar acesta este unul din dezavantajele principale ale unei paltforme online, dar la urma urmei trebuie sa va asumati acest risc inca din momentul in care alegeti casele de pariuri online in defavoarea celor offline.

  • Pariurile cu handicapuri asiatice - Inainte sa plasezi un pariu pe un handicap asiatic asigura-te ca ai citit articolul de prezentare a tuturor handicapurilor asiatice. Nu sunt putini pariorii care confunda handicapul asiatic -0.5 cu handicapul -0.25 cele doua parand a fi identice, dar nici pe departe nu este asa. Afla mai multe despre handicapurile asiatice: https://pariurix.com/handicapul-asiatic-explicat-pe-intelesul-tuturor.html

  • Pariurile pe cornere – Pentru a se lua in considerare o lovitura de colt trebuie sa se execute. Daca de exemplu aveti un pronostic de peste 9.5 cornere pe repriza a doua si in minutul 93 este acordat al 10-lea corner , iar acesta nu este executat, pariul este pierdut. Desi cornerul a fost acordat, la casele de pariuri online pariul este considerat necastigator si iata-va pusi in fata unei probleme destul de dificile. Nu prea aveti cum sa rezolvati aceasta problema pentru ca totul este specificat in regulamente, pe care daca nu le cititi, va priveste. Asadar inainte sa plasati un pronostic, cititi tot regulamentul si suprainformati-va.

  • Pariul pe intervalul de inscriere a unui gol - In cazurile in care se marcheaza la cateva secunde inainte sau dupa intervalul pe care ati pariat, pariul este iarasi necastigator. Singura sansa a dumneavoastra este sa cautati o inregistrare video a partidei si sa vedeti exact secunda in care s-a marcat. Chiar daca anumite site-uri de live score afiseaza minutul 20 ca minut al golului, daca acesta s-a inscris in minutul 20 :02 casa de pariuri online considera golul ca fiind din minutul 21.

 

Concluzii finale

Cel mai indicat este sa va adresati serviciului de relatii cu clientii atunci cand intampinati absolut orice problema in privinta platformei si a problemelor legate de pariurile online in sine. Daca sunteti acoperit de regulament atunci aveti sansa sa rezolvati problema. Cat timp ati facut greseli care s-au intamplat datorita faptului ca nu erati la curent cu regulamentul, nu aveti nici o sansa sa reusiti sa rezolvati nimic, pentru ca nu aveti nici o scuza.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi