Cele mai ciudate superstiții ale pariorilor

Se spune că, în pariurile sportive, norocul ți-l faci cu mâna ta, prin disciplină și prin analiza aprofundată a meciurilor pe care le alegi. La fel de adevărat este că nu-i prisosește nimănui puțin ajutor și din partea „Universului”. Nu poți rupe mariajul dintre jocurile de noroc și superstiții, unele mai ciudate decât altele.

Fiecare jucător înrăit are un ritual al lui, cum ar fi închiderea pentru câteva secunde a televizorului atunci când meciul nu curge în direcția dorită. Odată televizorul redeschis, e imposibil ca jocul să nu se schimbe. Nu crezi? Încearcă! 

Dacă nu funcționează, înseamnă că este ceva în neregulă cu televizorul tău, dar nu îl schimba. Mai ai o șansă. Pune ceva roșu pe tine și încearcă din nou schema. Chinezii spun că roșul este culoarea norocului. 

Apropo de poporul chinez, se spune că este cel mai superstițios dintre toate. Pariorii cu ochii oblici au grijă la următoarele aspecte:

Feng-shui. Obiectele trebuie aranjate într-un anume fel în casă pentru a-ți aduce noroc. E ca și cum ai alinia planetele, dar pe Pământ.

Roagă-te la zeii pariurilor. Dacă știi să îi convingi, vei câștiga constant.

Nu e bine să te atingă cineva pe umăr când pariezi. Întreabă-i pe chinezi de ce.

Dacă te speli pe mâini, îți schimbi norocul. Dacă ai o serie câștigătoare, sub nicio formă să nu te speli pe mâini. Se duce norocul pe scurgere. În schimb, dacă ai o serie necâștigătoare, apa și săpunul fac minuni. 

Fără sex înainte de pariuri. Logic. Dacă ți se duce tot norocul spre zona altor plăceri, pentru pariuri îți rămâne doar ghinion. Chinezii nu specifică și cu cât timp înainte de pariuri... 

În cazul în care nu crezi că aceste superstiții vor funcționa, iată alte câteva ponturi:

Milioane de picioare de iepuri sunt vândute an de an pentru a servi ca talismane pariorilor. Dacă ești parior și nu ai un picior de iepure atârnat de breloc, e cam nasol. Se poate și picior de iepure de pluș. De acolo de sus, universul nu vede diferența.

Hainele câștigătoare nu se schimbă. Dacă ai dat lovitura îmbrăcat într-un fel, este obligatoriu să fii în aceeași vestimentație de fiecare dată când joci un bilet cu cotă mare. Altfel, arunci miza pe geam. 

Atenție mare: nu număra bani în timp ce se derulează pariul. E legea nescrisă de la pescuit: dacă spui cuiva câți pești ai prins, clar nu mai scoți nimic din baltă până pleci acasă!

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!