Cele mai bune sfaturi pentru a-ți prelungi distracția în cazinoul online! Cum să-ți protejezi bugetul

Iubești sloturile online, însă se întâmplă des ca bugetul alocat pentru acest hobby să se epuizeze pe nesimțite, fără să apuci să "simți" că te-ai distrat în vreun fel? E posibil ca ghinionul să fie de vină, însă la fel de plauzibil e să fi comis una sau mai multe greșeli pentru care ai plătit direct din contul tău.

Dacă ești pasionat de păcănele, știi deja cât de ușor poate fi să-ți consumi bugetul fără să-ți dai seama. Urmează sfaturile pariurix.com pentru a-ți prelungi perioada petrecută în cazinoul online. Nu îți putem garanta că vei câștiga (nimeni nu o poate face), însă cu siguranță îți vei permite să plasezi mai multe pariuri, iar unul dintre ele îți poate aduce acea specială așteptată sau jackpotul mult visat.

aac.jpg

Ajustează nivelul pariului la buget

Eroarea întâlnită cel mai des și pe care o poți corecta cu un minim de efort este că jucătorii nu iau în considerare de ce buget dispun în momentul în care decid ce sumă vor miza la fiecare rotire. Sloturile online îți permit să plasezi între 50 de bani și sute sau chiar mii de lei la o singură rotire și depinde numai de tine să

Pentru mulți, un buget de câteva sute de lei reprezintă mai mult decât suficient pentru a se distra în cazinou, însă dacă miza pentru o singură rotire e de 50 sau 100 de lei, atunci banii se pot duce și în câteva secunde. Asigură-te că bugetul alocat unei sesiuni de joc îți va permite minim 100 de rotiri (și această sumă poate fi mică) astfel încât să poți spera realist că vei prinde un bonus sau o specială.

Mai mult, continuă să ajustezi pariurile și în funcție de modul în care bugetul tău fluctuează pe parcursul unei sesiuni. Dacă acesta coboară foarte mult, ia în calcul o scădere a mizei, tocmai pentru a-ți permite mai multe rotiri. De multe ori această decizie te poate salva și poate transforma o sesiune pierzătoare în una câștigătoare.

Setează limite zilnice și lunare

Orice jucător care se respectă îți va spune că singurul mod prin care poți spera să câștigi ceva este să ai un control foarte bun al bugetului tău. Asigura-te că îți fixezi anumite limite și că le respecți cu sfințenie. Însă în cazul sloturilor nu e suficient să ai un buget fixat pe termen lung. Ideal este să ai inclusiv limite zilnice, astfel încât să nu-ți epuizezi bugetul fixat pentru o lună sau un an într-o singură zi/săptămână.

Să spunem că ai alocat 500 de lei pentru sloturile online în această lună. Fixează și o limită zilnică (ex. 100 de lei) astfel încât să-ți oferi șansa de a câștiga într-o altă sesiune.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Alege jocul potrivit

Un alt aspect ignorat de mulți jucători este acela că sloturile online au caracteristici diferite și, îndiferent de câștigul jucătorului (payout-ul) afișat, unele "aparate" îți vor consuma banii mai repede prin simplul fapt că vor face plăți mai mici și mai rar, compensând cu câștiguri cu adevărat mari din când în când. Putem vorbi deci despre două jocuri cu un payout identic (96%, de exemplu), dar care să difere foarte mult în ceea ce privește volatilitatea sau variația.

twin-spin-1.jpg

Prin variație sau volatilitate înțelegem atât frecvența cu care jocul acordă câștiguri, cât și valoarea acestor premii. Un joc cu variație mică va acorda câștiguri mult mai des, însă acestea vor fi destul de mici, în timp ce unul cu variație mare te poate curăța mult mai repede. Evident, dacă ai noroc poți câștiga și o sumă foarte mare mult mai rapid.

Astfel, dacă ai un buget relativ mic și ești interesat să-l păstrezi cât mai mult timp vei alege un slot cu variație mică, chiar dacă vei prinde mult mai rar un câștig cu adevărat notabil.

Din păcate, sloturile online afișează în general doar câștigul pe termen lung al jucătorului, dar chiar și așa există mai multe metode prin care poți determina în ce categorie intră un joc. Una dintre ele este să urmărești cu atenție dacă și ce diferențe apar între câștigurile de nivel mic (3 semne consecutive din cea mai slabă categorie) și cele premium (4, 5 semne de top pe o linie de câștig). Cu cât diferența între cele două categorii e mai mică, cu atât jocul va avea o variație mai mică, în general. Totuși, cel mai simplu mod în care îți poți face o idee este să te folosești de o facilitate oferită de toate cazinourile licențiate în România: să joci slotul respectiv gratuit, folosind bani virtuali.

Retrage suma depusă inițial când ești în câștig

big-win1.png

O altă metodă prin care poți să-ți prelungești distracția când joci sloturi online este să faci tot posibilul să joci pe bani cazinoului și nu ai tăi. Să spunem că ai depus 200 de lei și lovești foarte rapid o specială care îți ridică suma din cont la 600 de lei. Cea mai bună idee e să retragi imediat suma depusă inițial sau chiar mai mult și să continui să joci din câștig. Astfel, te asiguri că în cel mai rău caz vei fi pe zero în sesiunea respectivă, având însă și șansa să câștigi chiar mai mult.

Dacă totuși vei pierde surplusul, te poți consola că vei mai avea încă o șansă folosind tot banii pe care îi alocaseși deja acestei activități.

În rubrica Cazino Online a site-ului vei găsi periodic sfaturi și sugestii prin care îți poți îmbunătăți șansele de câștig.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi