Cele mai bune promoţii la pariuri pentru meciul România vs Finlanda!

Casele de pariuri online licenţiate în România pun mare accent pe meciul zilei cel mai important pentru români. De la ora 21:45 Naţional Arena va fi umplută la capacitate maximă pentru duelul "tricolorilor" cu Finlanda şi cu siguranţă cei care vor merge acolo vor dori să aibă parte de suspans suplimentar.

Pentru aceştia, şi nu numai, m-am gândit să prezint în acest articol promoţiile oferite de casele de pariuri pentru duelul de diseară din capitală.

  • La Unibet.com ai un prim pariu fără riscuri dacă deschizi cont de pe link-ul precedent, până la maxim 150 RON. Astfel poţi folosi acel pariu pentru a miza pe victoria României (poţi juca oricare alt pronostic, acesta este doar un exemplu). Dacă joci pe "tricolori" 150 RON, pentru a profita de bonusul maxim, şi aceştia câştigă vei lua 247.5 RON. Dacă nu-ţi iese pariul nu-i nimic, primeşti cei 150 RON înapoi. În caz că doriţi să beneficiaţi de promoţie trebuie precizat că eventualul bonus va trebui rulat de 12 ori pe cote de minim 1.40.

unibet.JPG

  • Sportingbet.ro îţi oferă un pariu gratuit de până la 50 RON pentru meciul România vs Finlanda. Plasează un pariu simplu, pre-meci, iar dacă pierzi miza îţi este restituită integral până la valoarea amintită mai sus. Bonusul va fi returnat în maxim 48 de ore şi trebuie rulat de cinci ori pe cote de minim 1.50. Ţine cont că doar primul pariu plasat la Sportingbet pe meciul României se califică pentru promoţie.

sportingbet.JPG

  • La Netbet.com primul pariu de pe mobil este gratuit până la 40 RON! Poţi să-l foloseşti pentru a paria pe meciul România - Finlanda, fie direct de pe stadion, dacă mergi la meci, fie din faţa televizorului. Pentru a beneficia de această promoţie la maxim pariaţi 40 RON, dar ţineţi cont că valoarea minimă a cotei trebuie să fie de 1.60. Veţi primi apoi bonusul, în decurs de maxim 24 de ore, pe care va trebui să-l rulaţi de opt ori pe cote de minim 1.60. Pare o condiţie grea de rulaj, dar dacă tot pariezi de pe mobil de ce să nu câştigi ceva în plus?

netbet.JPG

  • La 888sport.com pariezi 10 euro pe meciul România - Finlanda şi vei primi un pariu gratuit de 10 euro. Oferta este valabilă doar pentru primul pariu plasat, aşa că dacă n-ai cont intră pe 888sport.com şi deschide unul. Plasează un pariu de minim 10 euro pe cote de minim 2 şi vei primi în maxim 72 de ore un pariu gratuit. Acesta îl plasezi pe orice bilet doreşti şi tot ce câştigi de pe urma lui rămâne în contul (de ex. dacă plasezi pariul gratuit de 10 euro pe o cotă de 3 şi câştigi vei rămâne în cont cu 20 de euro.

888sport.JPG

  • La Sportingbet.ro primeşti 7 rotiri gratuite la un joc de casino dacă pariezi pe scorul corect al meciului România - Finlanda.

sportingbet-2.JPG

Recapitulând aveţi următoarele promoţii de care puteţi beneficia la meciul România vs Finlanda: un pariu gratuit de până la 150 RON la Unibet.com dacă ai deschis cont de pe link-urile de pe site-ul nostru şi pariul jucat pe acest meci este primul plasat de tine la Unibet. Dacă vrei să pariezi pe pauză - final sau scor corect o poţi face la Bet365.com deoarece miza ţi se returnează dacă partida se termină 0:0. La Sportingbet.ro ai de asemenea un pariu pre-meci fără riscuri de până la 50 RON, la netbet.com dacă plasezi primul pariu de pe mobil pe meciul România vs Finlanda vei primi un bonus de 40 RON, la 888sport.com primeşti un pariu gratuit de 10 euro dacă primul pariu plasat de tine la agenţie este pe acest meci şi are miza minimă 10 euro şi, din nou, la sportingbet.ro primeşti 7 rotiri gratuite dacă pariezi minim 2 RON pe scorul corect al duelului de pe Naţional Arena. În afară de promoţiile de la Sportingbet celelalte sunt valabile pentru toate meciurile din oferta caselor de pariuri respective.

Hai România!

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii