Cele mai bune jocuri de cazino online ale anului 2016. Cine va câștiga marele premiu?

monkey-king.jpg

Industria jocurilor de noroc online se pregătește pentru unul dintre cele mai importante și așteptate evenimente ale anului, "EGR Operator Awards". "Premile Oscar" ale cazinourilor online vor avea loc pe 28 noiembrie și vor decerna trofee în peste 20 de categorii precum "Cel mai bun operator de casino", "Cel mai bun operator de poker" sau "Cel mai bun program de afiliere".

Cea mai urmărită categorie este însă fără îndoială cea care premiază "Jocul anului" în industrie.

În acest an, pentru marele premiu se luptă 13 jocuri, dintre care 11 sunt sloturi (păcănele) și două jocuri de masă. Multe dintre jocurile din listă sunt disponibile și în cazinourile licențiate din România, în timp ce restul vor putea fi foarte probabil jucate în viitorul apropiat.


Jocul anului 2016 (nominalizări)

1. MonkeyKing (slot)

 • Producător: Yggdrasil Gaming

Un slot cu un design modern, în care utilizatorul poate beneficia de mai multe funcții speciale ce îi pot aduce câștiguri. Slotul oferă câștiguri în ambele sensuri, iar bonusurile constau fie în premii instant de până la 1000 de fise, fie în jocuri gratuite (free spins) în care jucătorul poate alege și un bonus suplimentar (Incremental Wilds, Stacked Wilds sau Starting Wild).

2. Poltava (slot)

 • Producător: ELK Studios

Disponibil și în România, Poltava este un slot dedicat pasionaților de istorie, ce vor fi plasați în Ucraina secolului 18.

Slotul Poltava are 40 de linii de câștig și îi poate aduce jucătorului un premiu de până la 180.000 de fise la o singură rotire. Funcțiile bonus sunt rotirile gratuite (Flames of War Free Spins), ce pot fi generate de apariția a trei simboluri "Leu Bonus" pe rolele 2,3 și 4 și Marching Reels, care devine activ după ce o rolă e ocupată în întregime de un simbol de luptă (artilerie, cavalerie și infanterie).

3. Space Invaders (slot)

 • Producător: Playtech

Un slot bazat pe jocul arcade lansat la sfârșitul anilor '70 și devenit unul dintre cele mai cunoscute jocuri video din istorie. Space Invaders e un joc simplu, cu 10 linii de câștig și fără funcții bonus complexe, dar nostalgia jocului fenomen jucat chiar și astăzi, la aproape 40 de ani de la apariție, i-a adus rapid popularitate. Funcțiile speciale ale jocului sunt "Invaders turn Wild", în care simbolurile de pe o rolă sunt transformate în Wild și "UFO Wild", în care jucătorul primește o rotire gratuită cu până la 9 simboluri wild adăugate pe rolele 2,3 și 4. În acest ultim caz un câștig mare e garantat.

4. Chilli Gold 2 - Stellar Jackpots (slot)

 • Producător: Lightning Box Games

Continuator al unui alt joc de succes - Chilli Gold - acest slot cu 40 de linii în care jucătorul poate obține până la 21 de rotiri gratuite (free spins), în funcție de câți Ardei Chilli Wild apar pe rolele 2,3 și 4. Pe lângă faptul că înlocuiesc orice simbol, ardeii Chilli Wild dublează orice premiu pe liniile câștigătoare atât în jocul de bază, cât și în timpul rotirilor gratuite.

Pe lângă rotirile gratuite, jocul oferă și funcția Stellar Jackpots, unde jucătorul are garantat un câștig, dar și posibilitatea de a debloca unul dintre cele trei jackpoturi ale jocului (mini, minor și major).

 

chilli-gold-2.jpg

5. Hot Safari (slot)

 • Producător: Pragmatic Play

Un slot cu 6 role și 25 de linii de câștig, Hot Safari a atras atenția jucătorilor prin funcția celei de-a șasea linii, care nu numai că poate multiplica câștigurile, dar poate declanșa și funcții bonus precum "Super Wild Bonus" sau "Free Spins Bonus". Jocul oferă un premiu maxim de 100.000 de fise la o singură rotire.

hot-safari.jpg

6. Guns & Roses (slot)

 • Producător: NetEnt

Văzut de mulți drept favorit la câștigarea marelui premiu, slotul Guns & Roses este disponibil și în România, iar producătorul NetEnt susține că este cel mai de succes joc tematic din istoria de 20 de ani a companiei. Disponibil atât în variantele de desktop, cât și cele de mobil, jocul Guns & Roses a fost lansat în ianuarie 2016 și a avut un succes spectaculos. Slotul are 5 role, 25 de linii de câștig și atrage în special prin numeroasele funcții bonus: Expanding Wilds (simbolul wild apărut pe una din role se extinde pe întreaga rolă), Legends Spins, Appetite for Destruction Wild, Solo Multiplier, Encore free spins, Crowd Pleaser și Cash coins.

AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

a2.jpg

7. Blackjack 6 în 1 (joc de masă)

 • Producător: Felt

Unul  din cele două jocuri de masă nominalizate în acest an, Blackjack 6 în 1 este o versiune a jocului clasic, în care jucătorii au posibilitatea de a plasa alte șase pariuri: Perfect Pairs, 21+3, Lucky Ladies, Lucky Lucky, Suit'em Up, Buster Blackjack.

black5.JPG

8. Fireworks (slot)

 • Producător: Realistic Games

Fireworks este un slot cu 5 role și 10 linii de câștig, care nu conține simboluri speciale precum Wild-ul sau Scatter-ul, dar atrage printr-o o funcție specială nemaiîntâlnită la alte jocuri de acest tip. La fiecare învârtire (spin) se aprinde un fitil plasat în partea de jos a ecranului, iar bonusul e declanșat dacă acesta arde în întregime. Pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie ca cele trei simboluri de pe fiecare rolă în parte să fie identice.

fireworks.png

9. Grim Muerto (slot)

 • Producător: Play'n GO

Conform producătorului, deși a fost lansat în luna iulie a acestui an, slotul Grim Muerto a devenit rapid cel mai de succes joc din portofoliul Play'n GO. Orice învârtire îi poate aduce jucătorului de până la 2500 de ori miza totală iar funcția specială cea mai căutată e cea a rotirilor gratuite (Free Spins), generată de apariția a trei simboluri Scatter pe liniile 1, 3 și 5.

10. Live Baccarat Squeeze (joc de masă)

 • Producător: Evolution Gaming

Un joc care reușește să îi ofere jucătorului autenticitatea unui cazino clasic, cu 17 camere HD care captează toată acțiunea de la masă. Interfața modernă reprezintă un alt plus care poate transforma această variantă în opțiunea numărul 1 pentru jucătorii de Baccarat online.

baccarat2.jpg

11. The Viking: Wheels of Valhalla (slot)

 • Producător: Magnet Gaming

Un slot lansat la începutul acestui an, cu 5 role și 11 linii de câștig, în care premiile pot fi câștigate în ambele direcții. The Viking: Wheels of Valhalla atrage prin cele două Jackpot-uri progresive, dar și prin cele trei jocuri bonus atractive.

12. The Wild Chase (slot)

 • Producător: Quickspin

Conform datelor oferite de producător, The Wild Chase este cel mai bun slot Quickspin lansat în ultimii trei ani. Jocul are cinci role și 25 de linii de câștig și atrage în special prin funcția Respin, activată de fiecare dată când trei simboluri identice apar pe o linie de câștig de la stânga la dreapta. De asemenea, extrem de apreciată este funcția Free Spins (rotiri gratuite), unde la fiecare rotire e garantată apariția unui simbol "Multiplier Wild" care multiplică câștigul dacă apare pe o linie câștigătoare.

13. Ace Ventura Pet Detective  (slot)

 • Producător: Playtech

Bazat pe celebrele filme ce l-au avut pe Jim Carrey în rolul principal, slotul Ace Ventura e cu siguranță cel mai complex joc din cele 13 nominalizate în acest an în secțiunea "Jocul anului". Jocul are trei funcții bonus activate în mod aleatoriu, însă cea mai căutată funcție este "Free Spins" (rotiri gratuite), lansată de apariția a 3 simboluri "Bonus". În momentul activării rotirilor gratuite, jucătorul are opțiunea de a combina două sau trei cărți speciale (Animal Modifiers) acumulate în timpul jocului, pentru a debloca funcții speciale.

Slotul are 243 de linii de câștig, însă în funcție de opțiunile alese în momentul activării rotirilor gratuite numărul liniilor de câștig poate ajunge la 1024.

Tu care crezi că va fi jocul anului 2016?

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi