Cel mai sigur și corect operator online: varianta căutată de toată lumea

KAX Media s-a rebrănduit în Gambling.com pe 18 mai 2017. Noul nume permite Grupului să profite mult mai bine de propriul domeniu de pe internet și să-și îmbunătățească afacerea. Brandul KAX Media va fi folosit, însă, în continuare ca denumire a agențiilor locale din Dublin (Irlanda) și Tampa (Statele Unite). Compania este lider pe piața de digital marketing și cuprinde o rețea de peste 30 de portaluri de informații (în 8 limbi) orientate spre activitatea de jocuri de noroc de pe 14 piețe naționale - oferind o sursă continuă de jucători pentru operatorii din industria jocurilor de noroc. 

Gambling.com a devenit cel mai mare site al companiei mamă KAX Media în 2012 și rămâne cel mai important segment al activității acesteia, înregistrând o creștere substanțială a veniturilor în fiecare din ultimii trei ani. Grupul a achiziționat numele de domeniu pentru 2,5 milioane dolari în aprilie 2011.

JOACĂ ACUM RULETĂ ONLINE CU DEALERI LIVE ÎNTR-UN CAZINO LICENȚIAT ÎN ROMÂNIA!

La scurt timp, Gambling.com a participat la două mari campanii de televiziune din Marea Britanie, impunându-se de atunci ca unul dintre cei mai importanți ”jucători” de pe piața de digital marketing. Prin utilizarea domeniului în numele companiei și al branding-ului corporativ, acționarii companiei vor profita și mai mult de puterea acestui activ unic.

Despre Gambling.com

Gambling.com este cel mai premiat furnizor de servicii de digital marketing din industria de iGaming. Fondată în 2006, compania are peste 35 de angajați și operează din birouri din Dublin, Tampa, Monaco și Malta. Grupul publică tot setul de informații, review-uri și comparații despre site-urile de jocuri de noroc online de pe 14 piețe naționale, totul făcându-se în 8 limbi. 

Activitatea celor de la Gambling.com îi ajută pe jucători în alegerea celui mai sigur și de încredere operator de pe piața jocurilor de noroc online, care să le ofere siguranța și corectitudinea de care au nevoie. De asemenea, acestora li se livrează informații despre diferitele portaluri din industria de iGambling, asigurându-le în același timp operatorilor o sursă continuă de jucători pe piețele reglementate. 

VERIFICĂ AICI LISTA CASELOR DE PARIURI ONLINE LEGALE DIN ROMÂNIA RECOMANDATE DE PARIURIX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi