Cel mai scump transfer din istorie, Pogba vrea să plece de la Manchester United. Din nou!

La două luni de la cea mai scumpă mutare din fotbal, presa din Anglia anunţă că Paul Pogba vrea să plece de la Manchester United! Ar fi pentru a doua oară, după "evadarea" din 2012! Cel mai scump jucător din istoria fotbalului ar urma să plece în perioada de transferuri din ianuarie. Se pare că starul francez este supărat de criticile constante pe care i le aduce antrenorul Jose Mourinho.

Deja marile case de pariuri din Anglia îl dau ca şi plecat până la finalul sezonului viitor pe Pogba, adus pe "Old Trafford" vara asta pentru suma totală de 120 milioane de euro. Cu o cotă de 7/4 la casele de pariuri, Real Madrid este următoarea destinaţie a lui Paul Pogba. Urmează PSG şi Barcelona, cu o cotă de 7/2, în vreme ce o reîntoarcere la Juventus are o cotă de 9/2.

Click aici si pariaza LIVE pe cea mai buna oferta de pariuri

Se pare că Mourinho a avut alte aşteptări de la Pogba, cu toate că el a fost cel care a vrut că Pogba să se întoarcă la United,

---spune jurnalistul englez Richard Marsh

Francezul a bifat 8 meciuri în acest sezon în tricoul lui Manchester United şi a marcat un singur gol, în victoria cu 4-1 asupra campioanei Leicester.

Presa engleză scrie că de fapt Pogba nu se poate integra în noul sistem gândit de Jose Mourinho, nu că ar fi vorba de o scădere de formă a mijlocaşului în vârstă de 23 de ani. Acesta este, se pare, motivul real pentru care Paul Pogba vrea să plece din nou de la United. Ultima oară a făcut-o pe vremea când echipa era antrenată de Sir Alex Ferguson. "Nu voi mai juca la această echipă cât timp va fi el antrenor!", spunea Pogba în 2012, când a ales să plece la Juventus. 

Sir Alex Ferguson (foto: thetimes.co.uk) a ajuns să nu se înţeleagă cu Pogba din cauza impresarului acestuia, Mino Raiola. "Nu l-am plăcut niciodată", a recunoscut într-un interviu fostul antrenor al lui Manchester United.

Nu am avut încredere în el din primul moment în care l-am văzut. Noi mai aveam trei ani contract cu Pogba și abia așteptam să îl prelungim. Dar dintr-o dată, impresarul lui, Raiola, a apărut în scenă și prima întîlnire a fost un dezastru. Eu și el suntem precum apa și uleiul. De atunci, Raiola s-a împrietenit cu Pogba și familia lui și am știut că îl vom pierde. Așa a ajuns la Juventus,

---a povestit Ferguson

Foto: Reuters

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi