Cel mai nebun pariu pentru startul sezonului din Anglia Premier League!

La casele de pariuri online avem opţiuni de pariere diversificate şi de multe ori destul de ciudate. Este şi cazul unui pariu disponibil la Unibet (înregistrează-te acum). Operatorul scandinav ne oferă posibilitatea de a paria pe....culoarea lenjeriei intime pe care o va purta Gary Lineker la primul meci al zilei din sezonului 2016-17.

De unde acest pariu ciudat?

În iarna anului trecut Gary Lineker a promis în direct la postul BBC One că va prezenta în lenjerie intimă emisiunea Match of the Day. Condiţia a fost ca Leicester să câştige titlul în Premier League, lucru care de altfel s-a şi întâmplat. Fost jucător la Leicester între 1978 şi 1985, perioadă în care a înscris 95 de goluri în 194 de meciuri, Lineker va trebui să-şi respecte promisiunea şi pe 13 august se va prezenta în faţa privitorilor în lenjerie intimă. Întrebarea care se pune este ce culoare va avea lenjeria sa.

Cotele la pariuri

Conform celor de la unibet.ro (D. ONJN 2164 / 28.08.2015) cele mai mari şanse sunt ca această culoare să fie albastru (cota 1.75). Deloc surprinzător dacă ne gândim de culoarea care le reprezintă pe "vulpi".

pariu-ciudat.jpg

Deschide cont acum la Unibet şi vei beneficia de un prim pariu 100% fără risc fără risc până la 150 RON, ofertă exclusivă PariuriX!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!