Bonus Betfair : 100% pâna la 200 euro, cel mai mare bonus la pariuri în 2016

bonus-betfair.JPG

Actualizare 17 noiembrie 2016

Bonusul pentru prima depunere prezentat în acest articol nu mai este valabil, Betfair schimbând oferta de bun venit. Pentru a vedea în ce constă bonusul actual, accesează ACEST LINK. Pe acea pagină oferta de bun venit este mereu actualizată. 


Articolul inițial 

În circa două luni de zile va începe Campionatul European de fotbal motiv pentru care agenţiile de pariuri online cu siguranţă vor veni cu oferte tentante. Unele vor încerca să-şi fidelizeze clienţii deja existenţi, iar altele vor încerca să atragă clienţi noi.

Aşa este şi cazul celui mai mare site de betting exchange din lume, care pare că începe să-şi îndrepte atenţia şi către piaţa din România. Dacă până acum acorda doar bonusuri de 10 sau 20 de euro la primul pariu plasat, iată că de astăzi Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) oferă clienţilor noi din ţara noastră un bonus imbatabil: 100% din prima depunere până la 200 de euro, adică de două ori mai mult decât oferă oricare altă casă de pariuri licenţiată în România.

Atenţie! Dublarea primei depuneri până la 200 de euro este valabilă doar până la finalul lunii mai, aşa că intră pe site-ul Betfair cât mai rapid şi profită de ofertă!

 

Pentru a beneficia de bonusul Betfair trebuie să urmezi paşii:

  1. Intră pe site-ul Betfair şi deschide cont folosind codul promoţional ZSKAAM.
  2. Efectuează prima depunere utilizând una din metodele acceptate
  3. Vei primi automat un bonus în valoare de 100% din suma depusă până la 200 de euro, adică dacă depui 10 euro vei mai primi încă 10, dacă depui 120 vei mai primi încă 120 sau dacă alegi să depui 200 de euro bonusul pe care-l vei primi va fi de 200 de euro.


Deschide un cont acum pentru a primi un super bonus de bun venit!

Celor cărora le este teamă că nu se vor descurca cu pariatul la Betfair le spunem că site-ul nostru le pune la dispoziţie o serie de articole utile, dar şi un subiect de discuţii despre Betfair, subiect în care veţi primi asistenţă atât din partea echipei noastre, cât şi din partea unor persoane care joacă de ani buni la betting exchange.

 

Articole utile legate de Betfair şi betting exchange

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi