Cel mai bun pariu antepost pe Liga I

Am găsit cel mai bun pariu antepost pe Liga I, care se reia cu o confruntare importantă pentru lupta la vârf: CS U Craiova – CFR Cluj, azi, ora 20:45. Dan Petrescu nu poate juca la egal, pentru că orice punct pierdut va conta în duelul de la distanță cu FCSB. În caz de victorie, clujenii fac un pas mare spre câștigarea campionatului. Mai rămân cu un singur meci foarte greu, cel de la București.  


Foto: Mircea Roșca / sportpictures.eu

Dacă vrei să pariezi pe campioană, cel mai indicat este să pui miza pe CFR, din rațiuni pe care le explicăm mai jos. Agențiile de pariuri online de top care oferă pariuri antepost pe Liga I au micșorat considerabil cota clujenilor, care se află încă la un nivel ok pentru pariori. 

Să amintim că, în sezonul 2018-2019, România va fi reprezentată doar de campioană în Liga Campionilor. Dacă se califică în faza grupelor, aceasta primește 15 milioane de euro, iar acolo fiecare punct câștigat valorează 900.000 de euro.

CFR CLUJ (cotă 1.90 la Betano și la Unibet, 1.80 la Netbet)

Principalul atu al CFR-ului este reprezentat de priceperea lui Dan Petrescu de a-și organiza jucătorii în teren. Pe de altă parte, dacă un adversar puternic deschide scorul, ceferiștii au probleme, pentru că jocul lor este bazat pe defensivă.

Dacă înving la Craiova, îndrăznim să spunem că CFR mai are nevoie doar de un egal la București pentru a fi campioană. Două din ultimele trei meciuri sunt pe teren propriu, iar în deplasare joacă cu Astra, o echipă pe care a învins-o mereu când a fost nevoie.

- CS U Craiova (deplasare) 
- Astra (acasă)
- Viitorul (d.)
- CSMS Iași (d.)
- FCSB (d.)
- CS U Craiova (a.)
- Astra (d.)
- Viitorul (a.)

FCSB (cotă 2.35 la Betano și la Unibet, 2.50 la Netbet)

FCSB are jucători mai valoroși pe hârtie decât CFR și Craiova, dar jocul colectiv este inferior comparativ cu cel al rivalelor. Echipa antrenată de Nicolae Dică depinde de Constantin Budescu și de Gnohere. 


Foto: Florin Alboiu / sportpictures.eu

Nici programul nu le este favorabil „roș-albaștrilor”. Chiar dacă o înving în meciul direct pe CFR, un avantaj fragil poate fi pierdut în deplasările de la Craiova și de la Iași. În acest moment, FCSB are nevoie să se autodepășească pentru a lua titlul. 

- CSMS Iași (acasă)
- CS U Craiova (a.)
- Astra (deplasare)
- Viitorul (d.)
- CFR Cluj (a.)
- CSMS Iași (d.)
- CS U Craiova (d.)
- Astra (a.)

CS U CRAIOVA (cotă 8.00 la Betano, Unibet și Netbet)

Așa cum o indică și cotele fixate de bookmakeri, CS U Craiova are a treia șansă în lupta pentru titlu. Sunt două motive principale care ne fac să spunem acest lucru: 1. echipa lui Mangia „obișnuiește” să se împiedice în deplasare și în meciurile în care este favorită; 2. Oltenii vor mai avea jocuri și în Cupa României, deci vor fi mai obosiți decât cele două contracandidate. 

Două din ultimele trei partide sunt în deplasare, pe terenuri grele, iar al treilea este cu FCSB. În mod normal, Craiova ar putea să ia maxim trei puncte din aceste partide.

- CFR Cluj (acasă)
- FCSB (deplasare)
- CSMS Iași (a.)
- Astra (d.)
- Viitorul (a.)
- CFR Cluj (d.) 
- FCSB (a.)
- CSMS Iași (d.)

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!