Cel mai bun bookmaker la care puteti paria online

Actualizare mai 2017

Acest articol a fost scris in urma cu 5 ani, deci multe din informatiile de mai jos nu mai sunt de actualitate! Acceseaza urmatorul link pentru a vedea care sunt in momentul de fata cele mai bune 5 case de pariuri online licentiate : https://pariurix.com/agentii

 

Articolul initial

Un bookmaker poate fi considerat cel mai bun atunci cand ofera servicii de calitate la toate, sau la majoritatea criteriilor care conteaza cu adevarat la o casa de pariuri. Pentru a putea vedea care este cea mai buna agentie de pariuri, trebuie sa vedem care sunt aceste criterii si care agentie iese in evidenta la cele mai multe categorii.

Click aici si pariaza online la cel mai bun bookmaker online din Romania

In primul rand trebuie sa luam in calcul doar acele case de pariuri care au pagina tradusa in romana, deoarece per total acestea ofera servicii mai complete pariorilor de la noi din tara decat cele care sunt doar in engleza.

Batalia se da astfel intre urmatoarele agentii:

Acum sa vedem care sunt aceste criterii importante in functie de care putem decide care agentie este mai buna.

Serviciu de suport clienti.

Este important ca atunci cand avem o problema sau o neclaritate sa putem primi un raspuns rapid intr-un interval scurt de timp. Sigur nu vrem sa asteptam 3 zile pana cand staff-ul raspunde la un mail. Din punctul nostru de vedere, un serviciu bun de suport clienti este acela care ofera suport prin live chat, de preferabil in limba romana si preferabil 24/24. De asemenea suport prin telefon, prin mail sau prin mesaj intern reprezinta plusuri ce trebuie luate in considerare. Pe baza acestor criterii consideram ca un top3 a celor mai bune servicii de suport clienti arata astfel:

 

  1. Sportingbet.com – suport prin live chat in romana 8 ore pe zi (5 zile pe saptamana), prin live chat in engleza 24/24, la numar telefonic gratuit in romana, dar si prin mail.
  2. Unibet.com – suport prin live chat in romana 8 ore pe zi (5 zile pe saptamana), prin live chat in engleza 24/24, numar telefonic cu plata in engleza dar si prin mail.

Bonusuri pentru prima depunere

Majoritatea pariorilor vor sa primeasca si un bonus atractiv atunci cand isi deschid pentru prima data un cont de pariuri online. Sa vedem care sunt cele mai avantajoase bonusuri de bun venit oferite (atat ca suma maxima, dar mai ales ca si conditii de rulaj):

  1. Unibet.com – rambursarea a 50% din primul pariu daca este pierdut in limita a 150RON (bonusul trebuie rulat de 12 ori pe orice cote)

Oferta sportiva

Intotdeauna este bine sa avem o gama larga de meciuri si optiuni de pariere din care sa alegem, indiferent de sportul pe care pariem si indiferent de momentul in care o facem (paariuri live sau inainte ca partida sa inceapa). Cele mai bune oferte sportive gasim la:

  1. Unibet.com – ofera o gama larga de pariuri din sporturi pe care le gasim la foarte putine agentii, precum yachting, surfing sau floorball.

Cote

Cu cat pariem pe cote mai mari, cu atat castigam mai mult pe termen lung. De aceea cotele sunt foarte importante.Aici am folosit un site de statistici pentru a putea fi obiectivi. Acest clasament afiseaza o medie a tuturor cotelor oferite de fiecare casa de pariuri pe toate evenimentele sportive din oferta din ultima luna.

Dintre agentiile care ne intereseaza, clasamentul arata astfel:

  1. Unibet.com
  2. Sportingbet.ro

Platforma de pariuri live

Aici conteaza atat oferta sportiva live, cat si alte aspecte precum stabilitatea platformei, viteza de plasare a unui pariu, dar si viteza de procesare a lui. Nu vom intra in prea multe detalii fiindca pe acest site gasim articole in care am vorbit pe larg despre aceste aspecte. Cele mai bune platforme live sunt oferite de:

  1. Sportingbet.ro – este singura casa de pariuri alaturi de Bet365 care ofera pariuri live pe liga a treia din Romania, deci oferta sportiva este destul de buna. Si la celelalte criterii agentia sta bine.

Transmisii Live Video

In special daca ne place sa pariem live este important sa avem si transmisii la cat mai multe partide. Din pacate insa, doar cinci agentii ofera transmisii live video.

  1. Unibet.com – transmit cam aceleasi partide de fotbal ca si Bet365, dar la celelalte sporturi stau un pic mai slab.
  2. Sportingbet.ro– nu putem face o departajare intre acestea, insa in orice caz numarul de partide oferit este mult mai mic decat la Bet365 sau Unibet.

Aplicatii pentru telefon/tableta

Pariurile mobile au ajuns sa fie foarte populare in ultimii ani, astfel incat este important ca o casa de pariuri sa ofere clientilor aplicatii cat mai avansate.

  1. Unibet.com – ofera trei aplicatii (Unibet Pro,Football Stats, Unibet TV), insa per total mai usor este de folosit aplicatia celor de la Bet365.

Indiferent ca vorbim de serviciul de suport clienti, bonusuri, cote, oferta sportiva, platforma de pariuri live, transmisii live video sau aplicatii mobile, Bet365 este numarul unu la absolut toate criteriile importante. Deci de departe este si cel mai bun bookmaker de pe piata de pariuri sportive online din Romania!

Pariorii romani stiu deja acest lucru, motiv pentru care Bet365 este agentia la care au cont cei mai multi romani. Si pe plan international lucrurile nu stau deloc diferit, Bet365 fiind considerata a fi cea mai buna casa de pariuri din lume in ultimii ani. Acest lucru poate fi observat si din faptul ca in Marea Britanie, in anul 2013, Bet365 a fost agentia cu cea mai mare cifra de afaceri si cu cel mai mare profit, intrecand bookmakeri consacrati precum WilliamHill sau Ladbrokes.

Click aici si pariaza online

Acest aspect este important fiindca pariorii nu ar fi ales sa parieze la Bet365 daca serviciile oferite nu ar fi fost de calitate.

Bazandu-ne pe toate aceste lucruri, va recomandam cu incredere sa va deschideti cont la Bet365 si sa beneficiati acum de bonusul pentru prima depunere de 100%! Bineinteles ca voi puteti avea o parere diferita fata de a noastra sau fata de majoritatea pariorilor, astfel incat va incurajam sa testati si serviciile oferite de celelalte case de pariuri, iar in final sa ramaneti la cea care este pe placul vostru.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi