Cei mai nebuni spectatori! Top 5 invadări de teren în sport

Cinci fani dinamoviști, printre care liderul Peluzei Cătălin Hâldan, au invadat suprafața de joc în timpul meciului cu FCSB. Suporterii „câinilor” nu au reprezentat un pericol pentru fotbaliști, limitându-se la o plimbare pe teren. Chiar și așa, au fost interziși timp un an pe orice stadion din țară. 

Iată un top al celor mai memorabile episoade de acest fel din sportul mondial:

1. Riguroșii stewarzi și „milițieni” ruși au fost umiliți de un tânăr foarte agil în timpul unui meci dintre Spartak Moscova și Zenit St. Petersburg. Acesta a trecut mai întâi de trei agenți de securitate, făcându-i pe doi dintre ei să se dea cap în cap. A sărit apoi peste panourile de publicitate și s-a strecurat printre alți cinci paznici, pătrunzând nestingherit pe suprafața de joc. 

2. Se spune că o echipă are 12 jucători când evoluează pe teren propriu, cu un public fanatic alături. Manchester United chiar a avut 12 jucători în poza de grup, înaintea meciului cu Bayern Munchen din 2001. Asta pentru că un anume Karl Power, îmbrăcat în echipamentul „diavolilor”, a înșelat vigilența oamenilor de pază și s-a așezat lângă Fabian Barthez, Gary Neville, Andy Cole și ceilalți fotbaliști de la MU.

3. Jordan Dunn (22 de ani) a pătruns pe teren în momentul în care meciul Tottenham – West Ham era întrerupt pentru executarea unei lovituri libere. Intrusul a depășit în viteză armata de stewarzi care îl vâna și a șutat în minge, trimițând-o în brațele portarului „ciocănarilor”. Culmea este că Erikson, de la Tottenham, nici măcar nu a nimerit poarta când a bătut „pe bune” lovitura.

4. Nu e o idee prea bună să intri pe teren la o partidă de rugby. A simțit-o pe pielea lui un individ care a fost placat imediat (și aproape strivit) de un jucător înalt cât un munte și greu ca un elefant.

5. Meciul amical dintre Senegal și Coasta de Fildeș (1-1), jucat luna trecută la Paris, a fost întrerupt după ce mai mulți spectatori au sărit gardul de protecție și i-au atacat pe fotbaliști. Un huligan l-a placat ca la wrestling pe senegalezul Lamine Gassama.

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!