Cei 11 ”magnifici” ai sezonului regulat din Liga 1 Betano, în opinia LPF

Caravana Ligii 1 Betano repornește la drum odată cu disputarea primelor meciuri din play-off, respectiv play-out. CFR Cluj - CSM Poli Iași și FC Botoșani - Juventus București sunt meciurile care se joacă mâine în deschiderea ultimei părți a campionatului. Cu o zi înainte, LPF a ales să publice pe site-ul oficial echipa ideală a sezonului regulat. Potrivit alegerilor șefilor de la Ligă, în primul ”11” și-au făcut loc patru fotbaliști de la liderul CFR Cluj, trei de la FCSB, doi de la CSU Craiova și câte unul de la Viitorul și CSM Poli Iași. 

Iată cum arată cel mai bun ”11” al sezonului regulat, în viziunea Ligii Profesioniste de Fotbal, echipă ”antrenată” de Edi Iordănescu: Arlauskis - Manea, Frăsinescu, Paulo Vinicius, Cristi Ganea - Gustavo, Deac, Budescu - Tănase, Băluță, Gnohere. Doi jucători care au intrat în această echipă au bifat doar 17 jocuri - e vorba de portarul Arlauskis și de jucătorul lui FCSB, Constantin Budescu. 

Cifrele jucătorilor din cea mai bună echipă a sezonului regulat, stabilită de LPF: 
  
Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 30 de ani / 17 jocuri) 
  
Cristian Manea (CFR Cluj / 20 de ani / 25 jocuri) 
Cosmin Frăsinescu (CSM Poli Iași / 33 de ani / 24 jocuri) 
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 33 de ani / 24 jocuri) 
Cristi Ganea (Viitorul / 25 de ani / 25 jocuri) 
  
Gustavo Vagenin (CSU Craiova/ 26 de ani / 25 jocuri) 
Ciprian Deac (CFR Cluj / 32 de ani / 24 jocuri) 
Constantin Budescu (FCSB / 29 de ani / 17 jocuri) 
  
Florin Tănase (FCSB / 23 de ani / 24 jocuri) 
Alexandru Băluță (CSU Craiova / 24 de ani / 21 jocuri) 
Harlem Gnohere (FCSB / 30 de ani / 21 jocuri) 

Patru jucători din formula ideală a sezonului regulat se vor confrunta, duminică, în derby-ul primei etape din play-off. FCSB vs Viitorul (foto: sportpictures.eu) este capul de afiș în acest weekend, iar constănțenii visează la un nou titlu. Totuși, ei rămân cu picioarele pe pământ și recunosc că CFR și FCSB rămân principalele favorite. 

"E greu de gândit că ne putem apropia de titlul, dar nimic nu e imposibil. Filosofia e aceeaşi. Fiecare meci se joacă la victorie. Dacă iese, e minunat. De speriat nu cred că ne sperie cineva. Ne cunoaştem atât de bine între noi încât nu mai sunt surprize. Cred în continuare că principalele candidate la titlu rămân, într-o ordine aleatorie, Cluj şi Steaua. Cu o şansă deosebită pentru Craiova. Acasă va fi foarte greu să piardă puncte şi în deplasare sunt convins că se va bate şi va pune probleme tuturor", a declarat directorul general de la Viitorul, Cristi Bivolaru, pentru prosport.ro.

Pentru meciurile de vineri din Liga 1 Betano, pariorii români au o promoție specială. Astfel, oricine joacă primește un pariu bonus de 50 RON pentru orice pariu simplu pe meciurile de mâine, cu miza de minim 50 RON (10€/£). 

Pariază acum și pune mâna pe bonusul de 50 RON!

Mai multe detalii despre ofertă aiAICI!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!