Cehii de la Plzen i-au scos din buzunare 1400 ron unui parior din România

Astra a făcut 0-0 acasă cu Roma şi a prins pentru prima dată în istoria clubului primăvara din Europa League. Cei de la Fanatik scriu că fericirea campioanei României a fost mare prilej de...supărare pentru un parior, care s-a aventurat să joace o sumă consistentă pe patru meciuri, 300 de ron. Nu echipa lui Şumudică a fost problema, ci Viktoria Plzen. A fost meciul care i-a scos din buzunare un câştig de aproape 1400 de ron!

Ghinionistului i-au ieşit toate rezultatele, cu excepţia celui de la Plzen, unde gazdele au întors incredibil soarta meciului. Conduşi cu 0-2, cehii au câştigat în final cu 3-2 şi i-au distrus sărbătoarea pariorului din România. Acesta a "stricat" chiar o dublă pe meciul dintre Viktoria Plzen şi Austria Viena, pentru o cotă de 1,56. De remarcat că pariorul cu pricina nu a mers pe niciun "solist" - a jucat "duble" la toate cele patru evenimente!

Dacă nu faci parte din categoria "ghinionişti" şi ai un bilet de pariuri cu care te lauzi, nu ezita să îl uplodezi în secțiunea Imagini bilete de pe site-ul nostru, iar cele mai tari câștiguri își vor face loc în secțiunea noastră de Știri

 

Foto: Fanatik

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi