Cea mai sigură cotă de 5 din istoria pariurilor este prezentată de pariurix.com!

O echipă care a marcat în 21 din cele 22 de partide jucate acasă în acest sezon primeşte cota 5 pentru minim un gol înscris în duelul din acest weekend. Echipa în cauză este Barcelona, cea care va juca duminică de la ora 21:45 în compania Valenciei.

În mod normal cota pentru gol marcat de Messi şi compania în acest joc este 1.001, dar datorită promoţiei de la această casă de pariuri online poţi beneficia de câştiguri mărite de 5 ori. Partea mai puţină este că nu se poate paria decât 40 RON pe această super cotă de 5, astfel că avem un câştig limitat de 200 RON, dar chiar şi aşa merită să profiţi de această super ofertă.

Pentru a beneficia de ea este necesar să dai click aici, să deschizi cont şi în secţiunea Cod bonus să introduci codul COTAS. După aceea mergi în oferta casei de pariuri, caută meciul Barcelona - Valencia şi pariază 40 RON pe pronosticul Barcelona peste 0.5 goluri, pronostic care are cota 1.001.

ATENŢIE! Tu va trebui să pariezi pe cota din ofertă, chiar dacă ea nu este 5 ci doar 1.001. Dacă ai introdus codul promoţional specificat mai sus şi pariul va fi câştigător vei beneficia de câştiguri mărite de 5 ori.

Asta înseamnă că dacă tu vei paria 40 RON pe gol marcat de Barcelona şi echipa blaugrana va înscrie tu vei câştiga 200 RON. Imediat după finalul meciului îţi va fi calculat câştigul la cota normală, adică vei primi în cont 40.03 RON.

Până cel târziu marţi seară contul tău va fi mai creditat cu un pariu gratuit de 160 RON. Mai exact 159.97 RON dacă va fi aceiaşi cotă de 1.001 şi la momentul în care plasezi tu pariul.

Pariul gratuit va trebui să-l joci apoi pe o cotă de minim 2 (dacă ai mai multe evenimente pe bilet fiecare trebuie să aibă cota minimă 2) şi profitul rezultat de urma folosirii pariului gratuit îţi va rămâne în cont sub formă de bani cash, care pot fi retraşi imediat. Ai 7 zile la dispoziţie să găseşti acea cotă de 2 care să fie câştigătoare!


În cazul în care nu găseşti nimic bun de jucat şi nu ai cont la Unibet atunci deschide cont acum şi procedează în felul următor:

  1. La această casă de pariuri joacă pariul gratuit de 160 RON pe victorie România în meciul cu Danemarca (cota 2.80 acum).
  2. La Unibet joacă PRIMUL PARIU cu o miză de 250 RON pe pronosticul şansă dublă x2 la meciul România - Danemarca.

În cazul în care România va câştiga vei primi profitul de pe urma promoţiei pentru meciul Barcelonei, adică 288 RON, la care se adaugă cei 40 RON primiţi cash după meciul catalanilor, iar la Unibet vei primi înapoi cei 250 RON. Vei avea 578 RON, adică ai făcut profit 288 RON.

În cazul în care România nu va câştiga atunci vei rămâne cu cei 40 RON jucaţi şi câştigaţi la agenţia care oferă promoţia despre care am vorbit în acest articol şi la Unibet vei câştiga 360 RON. Vei avea 400 RON în total, adică ai făcut profit 110 RON.

Partea excelentă este aceea că în ambele situaţii eşti pe plus, deci riscul de a pierde bani este 0! Asta bineinţeles dacă până la meciul de duminica viitoare al României nu vei găsi un pariu bun de cotă 2 pe care să joci pariul gratuit primit în cadrul promoţiei!

Click aici pentru a plasa un pariu cu cota 5 pe gol marcat Barcelona!

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!