Ce ziceti de site-ul de ponturi platite betsmart78.com ?

Site-ul betsmart78.com apartin utilizatorului robotzel78 din comunitatea Pariuri X. Este un user vechi pe site si a fost printre putinii care au pornit la drum printr-o prezentare frumoasa pe forum. Sustine ca a reusit sa realizeze un sistem bazat pe statistica ce aduce profit luna de luna, cel putin de la aceasta ideea a pornit acordarea ponturilor pe bani.

De ce vinde ponturile daca merge asa bine ? Ne-am saturat sa ii intrebam pe toti de ce nu joaca banii lor si in cantitati mai mari astfel incat sa nu fie nevoiti sa se complice cu bani marunti din vanzarea acestora (in comparatie cu veniturile ce ar putea fi realizate din castiguri). El sustine ca vrea sa isi vada munca rasplatita, de acord, dar de ce sa nu joci proprii bani daca e totul sigur si asigura un profit garantat luna de luna ? ei bine nimeni nu are raspunsul la aceasta intrebare. Asta nu face ca site-ul sa fie unul scam sau care sa dea teapa. Trecem cu vederea si ne continuam recenzia.

Ce imi place la acest parior/tipster este faptul ca stie sa se implice si sa se faca remarcat. Mai mult de atat a inteles importanta comunitatii Pariuri X si implicarea unor pariori cu vechime in proiect. A reusit sa atraga in echipa chiar si tipsteri care nu prea erau de acord cu vanzarea de ponturi.

Vechime si statistica In Romania exista o piata de desfacere foarte bune pe partea de ponturi platite si de la cateva site-uri ce existau acum cativa ani buni s-a  ajuns la sute sau chiar mii. Din pacate 99% dintre acestea au un singur scop, sa fraiereasca pariorul. Multe isi schimba statistica sau va iau banii si nu mai vedeti nimic. Altii aplica strategii pe grupul de pariori si iau bani pe perioada lunga. Cand nu mai merge treaba inchidem site-ul si facem altul. Putine rezista testul timpului. Site-ul betsmart78.com a facut un an de curand si are in echipa mai multi tipsteri al caror rezultate il puteti vedea mai jos.

evidenta betsmart78.com

Ponturi gratuite Este bine ca se ofera si ponturi gratuite pe site, astfel puteti urmari si testa ponturile oferite de tipsteri. Au si perioade trial. Este interesant sa vezi cum unii au inteles importanta de a da si ponturi gratuite pe langa cele pe bani.

Ce ziceti de betsmart78 ? Va spun cu mana pe inima ca nu inteleg de ce ar da cineva bani pe ponturi, dar totusi sunt deja prea multi cumparatori in Romania si acestia trebuie sa cumpere de undeva. Eu unul nu as lua ponturi, asta se stie de ceva timp si din postarile mele pe forum unde de fiecare data critic paidul.  Totusi site-ul betsmart78 este printre putinele care ar intra in lista mea de site-uri ce merita analizate daca ar fi sa cumpar ponturi.

Ca si o incheiere, ii recomand sa isi angajeze un designer si sa isi faca un site mai profesionist mai ales ca pare sa fie un proiect pe termen lung.

Cadar Marius

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi