Ce zic portughezii despre FCSB: nu are bani și e în război cu Guvernul!

Este clar! România reprezintă o „ilustră necunoscută” pentru cei din Europa Occidentală. După ce presa din Italia a scris că „Universitatea este o echipă care trebuie respectată” și i-a urat succes lui AC Milan în deplasarea de la CRACOVIA, portughezii au dat-o în bară cu prezentarea FCSB-ului.

Toată lumea a fost fericită când a văzut împerecherea Sporting Lisabona – FCSB, în play-off-ul Ligii Campionilor. Românii au considerat că au avut noroc, pentru că o dublă confruntare cu Napoli, Liverpool sau Sevilla le-ar fi fost, mai mult ca sigur, fatală. Cu Sporting sau cu ȚSKA mai sunt șanse, fie ele doar teoretice.

Portughezii au fost și mai fericiți. „Mai bine de atât nu se putea. Nu avem nicio scuză dacă nu ne calificăm. Dacă nu o facem, trebuie să se împuște toți de la club”, au comentat fanii pe pagina de Facebook oficială a lui Sporting. Optimismul le-a fost alimentat și de un articol apărut pe site-ul cotidianului sportiv OJogo.

„Sporting va juca în play-off-ul Ligii Campionilor contra Stelei București, o fostă campioană europeană care se confruntă cu probleme financiare serioase și este în război cu Guvernul, motiv pentru care a trebuit să își schimbe numele în FCSB. Steaua a fost prima echipă din Estul Europei care a câștigat Cupa Campionilor Europeni, după o finală cu puternica FC Barcelona”, au notat cei de la OJogo.

Pagina de Facebook a clubului din Lisabona a fost „invadată” de români, care fie le-au transmis „alb-verzilor” că nu au nicio șansă, fie i-au încurajat din „postura” de fani ai lui Dinamo, ai Rapidului sau chiar ai lui CSA Steaua. Postarea în care „Andreea Cazan” anunța un 4-1 sec pentru FCSB/Steaua a stârnit un adevărat război, dus în 108 de replici.

Sporting stă mai bine pe Social Media decât clubul patronat de Gigi Becali. Pagina oficială a fostei echipe a lui Marius Niculae și a lui Ronaldo are 2.558.281 de aprecieri, pe când pagina oficială a vicecampioanei României are 1.913.364 de like-uri. 

Diferența dintre cele două cluburi este zdrobitoare în ceea ce privește valoare de piață apreciată de transfermarkt.com: 196,15 milioane de euro vs 19,95 milioane de euro.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi