Ce trebuie să ştii înainte de a paria astăzi pe meciurile amicale

Astăzi au loc o serie de meciuri amicale pe care cu siguranţă majoritatea pariorilor le vor lua pe bilete. Mulţi însă nu ţin cont de un anumit aspect şi ajung la final să arunce biletele. În cele ce urmează vă vom prezenta câteva lucruri care ar trebui să le aveţi în vedere atunci când decideţi ce pronosticuri pentru meciurile amicale luaţi astăzi pe bilete.

Pariază acum pe meciurile amicale şi primeşti bonus până la 400 RON

international-friendly-live.jpg

Un prim aspect pe care trebuie să-l aveţi în vedere, poate şi cel mai important, este modul în care are de gând un anumit selecţioner să abordeze partida amicală de astăzi. Un exemplu la îndemână acum este Spania, care se pare că va arăta complet schimbată faţă de meciul cu Ucraina. Să începi un meci cu 11 jucători noi faţă de partida din urmă cu câteva zile duce cu siguranţă la o mai mică coeziune în jocul echipei. Chiar dacă o anumită echipă a arătat remarcabil în partidele oficiale din finalul săptămânii trecute, dacă acum vor avea loc multe modificări în echipa de start foarte probabil evoluţia formaţiei în cauză nu va mai fi aceeaşi.

Al doilea pe care vă recomandăm să-l aveţi în vedere este modul în care s-au desfăşurat meciurile celor două echipe implicate în jocurile oficiale de săptămâna trecută. Aici facem referire, evident, la echipele unde nu se anunţă mai mult de 3-4 schimbări în primul 11. Spre exemplu dacă Antonio Conte va începe jocul cu Anglia cu o echipă similară cu cea folosită în Bulgaria atunci italienii au un handicap în acel duel. De ce spunem asta? Pentru că Italia a avut de alergat mai bine de o oră după egalare la Sofia, în timp ce Anglia nu s-a omorât prea mult cu firea în succesul clar obţinut în faţa Lituaniei.

Formaţii care vin după meciuri oficiale vs formaţii care vin după meciuri amicale. Elveţia, Suedia şi Portugalia vor întâlni diseară adversari care pe hârtie sunt inferiori, dar oponenţii lor fie n-au jucat în weekend, fie au evoluat partide amicale. Încărcătura după un meci amical nu este aceeaşi ca după o partidă oficială. Astfel chiar dacă, de exemplu, Suedia îi este clar superioară Iranului trebuie avut în vedere că scandinavii vin după un meci solicitant în Moldova, în timp ce iranienii au jucat un amical, câştigat (plus de moral) cu Chile.

Un ultim factor pe care trebuie să-l aveţi în vedere este programul pe care jucătorii dintr-o anumită echipă îl au în perioada următoare. Fiind vorba despre un meci amical jucătorii care au în continuare un program încărcat la echipele de club fie nu vor fi utilizaţi astăzi, fie dacă vor evolua nu vor juca la capacitate maximă. De exemplu la suedezi Zlatan Ibrahimovic este anunţat titular în partida cu Iran. Atacantul lui PSG va avea însă un program infernal cu gruparea franceză pentru că luptă pe mai multe fronturi. Cu siguranţă randamentul său astăzi nu va mai fi la fel cu cel avut în meciuld din Moldova. Apoi sunt duelurile extrem de interesante dintre Italia şi Anglia, respectiv Olanda şi Spania. Şi acolo vor fi implicaţi fie jucători care trag la câştigarea Ligii Campionilor, fie jucători care luptă pentru poziţiile fruntaşe în competiţiile interne. Dat fiind că acesta este doar un meci amical cu siguranţă implicarea lor nu va fi maximă.

Aceste aspecte sunt valabile la meciurile amicale inter-ţări cam pe toată durata anului. Acum însă mai mult ca oricând trebuie avute în vedere de către pariori pentru că majoritatea competiţiilor inter-cluburi din Europa sunt pe final şi intervine şi oboseala, spre deosebire de exemplu de meciurile amicale jucate în vară sau în toamnă.

Pariază acum pe meciurile amicale şi primeşti bonus până la 400 RON

Tot ceea ce am scris mai sus se poate exemplifica foarte simplu printr-un meci amical disputat duminică. Am văzut mulţi jucători care îi înjurau pe ivorieni pentru că n-au reuşit să câştige amicalul cu Guineea Ecuatorială, meci în care "elefanţii" aveau la victorie cote mai mici de 1.20. Uitaţi-vă peste echipa folosită în acel meci. Veţi observa multe rezerve obişnuite şi totodată mulţi jucători importanţi neutilizaţi, alţi fotbalişti care luptă cu echipele lor pentru un loc de cupă europeană sau pentru evitarea retrogradării. În condiţiile date chiar nu se merita să mizăm vreun leu pe acel meci.

Priviţi acum meciul de astăzi al portughezilor cu Insulele Capului Verde pentru că este oarecum aceeaşi situaţie, bine cu diferenţa că la lusitani este un Cristiano Ronaldo care poate face diferenţa, dar ţinând cont că mulţi jucători lusitani au la orizont meciuri importante şi echipa vine după un joc solicitant genul acesta de partidă trebuie evitată. Nu spunem că Portugalia nu poate câştiga, ba o poate face şi destul de clar dar nu este genul de meci pe care să mergi cu miză mare doar pentru că de o parte este Ronaldo, iar de celaltă parte sunt nişte africani insulari. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi