Ce trebuie să ştii înainte de a începe să joci sloturi online

slotsfoto3.jpg

Sloturile sunt, de departe, cele mai cunoscute jocuri din cazinoul online. Sunt simple, fără reguli speciale, se joacă individual, iar grafica şi temele sunt elementele care le fac irezistibile. Dar, peste toate acestea, îţi creează un puternic sentiment că eşti pe punctul de a da marea lovitură în orice clipă, că ai nevoie doar de puţin noroc ca să pui mana pe potul cel mare imediat. Sunt senzaţii puternice, care iau prin învăluire pe oricine. Nu strică, deci, să te informezi înainte de a accesa un cazinou online şi a apasa butonul de start. Chiar dacă este un joc de noroc, câteva cunoştinţe suplimentare te pot ajuta să îţi creşti şansele de câştig la casino online.

Sloturile au ajuns între cele mai răspândite jocuri datorită numărului tot mai mare de cazinouri de pe Internet. Până să ajungă in mediul virtual, au avut însă o istorie mai lungă decât v-aţi fi aşteptat, de aproape 200 de ani.


AICI AI TOATE CAZINOURILE ONLINE RECOMANDATE ŞI LICENŢIATE ÎN ROMÂNIA!

Primele aparate au apărut în Statele Unite ale Americii, însă nu semănau deloc cu ceea ce sunt acum; aveau trei tamburi cu simbolurile diamant, pică şi inimă, pictate pe fiecare tambur, fără lumini şi fără sunete (ceea ce le face atât de interesante în zilele noastre). Oamenii, totuşi, au fost atraşi imediat de ele şi în urmă cu două secole, ca urmare a atuurilor de care au beneficiat de la început: simplu de jucat, câştiguri imediate. În timp, au fost perfecţionate, iar în era tehnologiei trecerea online a fost o mutare logică, cerută de piaţă.

slotsfoto1.jpg

Oricât de simplu pare să joci online sloturi, e bine, totuşi, să te familiarizezi cu termenii, să ştii regulile şi să ai o strategie care, pe termen lung, să îţi asigure şanse cât mai mari de a câştiga.

În acest material vom sintetiza toate aceste informaţii şi îţi vom oferi un "abc" al sloturilor online.
 

Cei mai impotanţi termeni din online slots:


1. Bet - valoarea pariului;

2. Free Spins - bonusuri constând în rotiri gratuite;

3. Bonus Feature - bonusuri. Sunt de mai multe tipuri, dar cele mai frecvente sunt Free Spins şi Wilds (pe care îl găsiţi descris mai jos);

4. Gamble Feature - Runda bonus în care jucătorii își pariază câștigurile cu șansa de a dubla, tripla, cvadrupla sau pierde rotirile acumulate;

5. Jackpot - câştigul maxim;

6. Max Bet  - numărul maxim de monede pe rotire;

7. Payline - este necesar ca simbolurile sa fie aliniate pe linia de plată pentru a câştiga. În online, numărul de payline-uri poate fi între cinci şi peste o sută;

8. Progressive Jackpot - Jackpot-ul care începe de la un nivl minim și creste constant, până este "prins" de un jucător;

9. Scatters - câștigul la care se ajunge fără alinierea simbolurilor, dar care completează o combinație câștigătoare;

10. Wilds - simbolul care le înlocuiește pe celelalte şi complează o combinație câștigătoare.

slotsfoto2.jpg
 

Regulile de bază în sloturile online


Ideea din spatele sloturilor este una cât se poate de simplă, accesibilă tuturor: tot ce trebuie să faci este să aliniezi simbolurile pe liniile pariate.

Dar poţi să câştigi jocuri şi fără să faci asta, din bonusuri; este însă esenţial să verifici ce bonusuri oferă fiecare joc în parte şi să alegi tipul de slot şi în funcţie de acest aspect. Online există sute sau chiar mii de jocuri, cele mai multe oferindu-ţi diferite bonusuri. Sloturile online oferă numeroase moduri de a ajunge la combinațiile câștigătoare prin introducerea de Wilds, Scatters sau Bonus Games. Dar câştigul ar putea să treacă pe lângă tine dacă nu le cunoşti şi dacă nu ştii cum să ajungi la ele. Prin urmare, verifică întotdeauna înainte în ce constau bunusurile şi cum pot fi obţinute, astfel încât să îţi creşti şansele de câştig.

Trebuie sa fii informat şi cu privire la tipul de joc ales. Există numeroase tipuri de sloturi, dar in cazinourile online, de bază sunt:

* 3-reel slots: cu până la cinci linii de plată;

* 5-reel slots: oferă multiple bonusuri, inclusiv runde bonus;

* Multiline slots: au mai multe linii de plată decât jocul obişnuit şi oferă câștiguri mai mari, însă şi suma pariată este mai mare;

* Progressive slots: în care Jackpotul creşte treptat, până când este prins.


O strategie îţi măreşte şansele de câştig


Spre deosebire de poker sau alte jocuri de cărţi foarte accesate online, sloturile ţin sută la sută de noroc. Recomandabil este, însă, să ai o strategie înainte de a începe. În primul rând, alege jocul potrivit în funcţie de buget; apoi, este esenţial să te informezi cu privire la pariurile minime şi cele maxime, la cât de mari sunt Jackpoturile, dacă sunt progresive sau nu.

În ceea ce priveşte bugetul, dacă acesta este consistent, îţi poţi permite un joc cu un risc ridicat, dar în cazul în care ai o sumă mică, alege un joc cu câştiguri regulate. Ai mare grijă să nu te ia valul, pentru că poţi ajunge repede să pierzi sume importante. Fixează-ţi de la început o cale de urmat şi nu te abate de la ea. Managementul bugetului este, ca în cazul oricărui joc de noroc, esenţial, aşa că joacă întotdeauna banii pe care ţi-i permiţi, cei pe care eşti dispus să îi pierzi.

Sloturile sunt jocuri de noroc în proporţie de sută la sută, astfel că unii consideră că nu e nevoie de abilităţi speciale pentru a câştiga. În articolele de pe pariurix.com îţi vom oferi în viitor un ghid complet al jocurilor de cazinou şi îţi vom prezenta tactici şi strategii care, implementate corect, îţi pot mări pe termen lung şansa de a obţine bani. 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi