Ce tipuri de bonusuri găsim la agenţiile de pariuri sportive online?

bonusuri-agentii-de-pariuri-online.png

Actualizare 14 noiembrie 2016

O parte din bonusurile prezentate în acest articol nu mai sunt valabile, ele fiind schimbate între timp cu alte oferte mai bune. Lista actualizată cu bonusurile pentru prima depunere poate fi găsită aici: https://pariurix.com/agentii/top-bonus.

 

Ce bonusuri oferă casele de pariuri recomandate de PariuriX?

 

Articolul inițial

Casele de pariuri online încearcă să atragă cât mai mulţi clienţi noi sau să-i convingă pe cei actuali să depună în continuare, oferind diferite bonusuri şi promoţii. În cele ce urmează vă vom arăta care sunt tipurile de bonusuri pe care le putem găsi la agentiile online şi tot ce trebuie să ştiţi despre acestea.
 

1. Bonusuri de bun venit

Aceste bonusuri se acordă o singură dată la fiecare agenţie, pentru prima depunere care o efectuaţi la aceasta. Aceste bonusuri sunt la rândul lor de mai multe tipuri.

Bonus ce constă într-un anumit procent din depunerea iniţială (de obicei cuprins intre 50-100%) ce trebuie rulat de un anumit număr de ori înainte să putem efectua o retragere. Agenţiile cu drept temporar de operare în România care oferă în acest moment un astfel de bonus sunt:

 • Netbet (deschide cont acum) – bonus exclusiv PariuriX de 100% până 300 RON (rulaj bonus 6x, cotă minimă 1.50)
 • Winmasters (deschide cont acum) – bonus de 100% pana la 200 RON (rulaj bonus 5x, cotă minimă 1.80)
   

Bonus la plasarea primului pariu. Acesta poate fi sub diferite forme. Unele agenţii ne rambursează integral sau parţial valoarea primului pariu dacă acesta este pierdut sub forma unui pariu gratuit, în timp ce altele ne dau un prim pariu gratuit după ce plasăm din balanţa noastră câteva pariuri. Agenţiile care acordă un astfel de bonus în acest moment sunt:

 • Sportingbet (înregistrează-te acum) - prim pariu 100% fără riscuri până la 300 RON, ofertă exclusivă dacă vă deschideţi cont la operator prin PariuriX.com
 • BetStars (intră acum pe site– 4 pariuri gratuite de 5 euro fiecare după ce plasaţi un prim pariu cu miză minimă de 5 euro pe cote de cel puţin 1.50
 • Fortuna Bet (deschide un cont acum) - un pariu gratuit de 25 RON după ce plasaţi 5 pariuri cu miză 5 RON fiecare pe bilete cu cote minim 2

Mai multe detalii despre aceste bonusuri de bun venit puteţi afla dacă accesaţi link-urile corespunzătoare de mai sus şi citiţi Termenii şi condiţiile fiecărui bonus în parte.

Află de la PariuriX.com ce tipuri de bonusuri oferă agenţiile de pariuri online!

 

2. Bonus pentru pariuri de pe telefon sau tabletă

În ultimii ani majoritatea caselor de pariuri şi-au dezvoltat fie aplicaţii pentru telefonul mobil sau pentru tabletă, fie site-uri mobile optimizate pentru aceste dispozitive. Pentru a convinge clienţii să folosească cu regularitate aceste platforme mobile pentru pariuri unele agenţii vă oferă şi bonusuri dacă pariaţi de pe mobil. În acest moment sunt două agenţii care oferă românilor un astfel de bonus:

 • Netbet: bonus până la 40 RON egal ca valoare cu miza primului pariu jucat de pe mobil la agenţie. Primul priu de pe telefon trebuie jucat pe o cotă de cel puţin 1.60, iar bonusul acordat trebuie rulat de opt ori pe cote de 1.60 în decurs de 60 de zile.
 • Fortuna Bet: bonus de fidelitate de 20 RON la fiecare zece pariuri jucate de pe mobil pe cote de minim 1.80 cu miză minimă de 20 RON. Puteţi primi maxim şapte astfel de bonusuri de fidelitate în decurs de 30 de zile.
   

3. Promoţii şi oferte temporare

Aici ţine de fiecare agenţie în parte ce fel de promoţii si bonusuri vrea să ofere. Acestea se modifică destul de des şi pot lua foarte multe forme. N-o să intru în amănunte legat de aceste oferte tocmai din motivul care l-am spus mai sus. Este posibil ca acum să vă prezint o ofertă iar ea mâine să nu mai fie valabilă. Consultaţi cu regularitate site-urile agenţiilor de pariuri online pentru a vedea ce oferte sunt disponibile. 


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi