Ce taxe se percep de către agenţiile de pariuri online?

taxe-agentii-de-pariuri-online.png

Actualizare 2 mai 2017

De când piața jocurilor de noroc a fost reglementată de către ONJN, taxele s-au schimbat, atât la pariuri online cât și offline. Un articol actualizat care conține informații despre actualele taxele percepute de operatorii de pariuri poate fi găsit aici: https://pariurix.com/ce-taxe-am-de-platit-daca-pariez-la-case-de-pariuri-online.html.

 

Articolul inițial

Marea majoritate a agenţiilor de pariuri online nu percep taxe la efectuarea de depuneri şi retrageri. Sunt totuşi câteva excepţii despre care vă vom spune mai multe în cele ce urmează. Chiar şi cu aceste taxe pariurile online sunt mai profitabile din punct de vedere al taxelor decât cele offline.
 

Pariază la cea mai bună casă de pariuri online!

 

Diferențe între online și offline

Dacă la o casă de pariuri online depuneţi 200 ron cu cardul şi vi se percepe un comision de 2% din suma depusă veţi avea la dispoziţie pentru pariere 196 ron. În cazul altor metode de obicei taxa este 0. În schimb agenţiile "terestre" percep TOATE o taxă de 5% din suma mizată, astfel că la 200 RON veţi plăti 10 ron taxa. Dacă rulaţi banii online nu mai plătiţi nicio taxă pe fiecare bilet, la cele din cartier pierdeţi mereu 5%. Dacă socotim cota 1 de fiecare dată doar prin simplul fapt că rulaţi bani la casele de pariuri de cartier banii voştri tind spre zero în timp ce online se menţin la valoarea depunerii.

De notat că vor exista anumite diferenţe între sumele depuse/retrase şi sumele apărute în extrasul de cont bancar. Aceste diferenţe nu sunt taxe, ci provin din diferenţele de curs valutar.

PariuriX.com îți arată cum se completează și depune Declarația 200 la ANAF pentru mpozitarea câștigurilor din pariuri online

 

Important de știut despre valuta în care pariezi

Chiar dacă aveţi contul bancar în RON şi contul la Sportingbet (deschide un cont acum) de exemplu in RON veţi observa pe extrasul de cont că nu va apărea exact suma depozitată, să spunem 40.00 RON, ci vor fi 40.XX RON (unde XX este o valoare, de exemplu 40.40). Acelaşi lucru se întâmplă şi la retragerile efectuate de la anumite agenţii. Spre exemplu veţi retrage 300 RON şi vă vor ajunge în cont 298 RON.

Haideţi să vedem acum care sunt taxele percepute de principalele agenţii de pariuri online şi care agenţii nu percep aceste taxe.

Unibet (deschideţi chiar acum cont nou) percepe o taxă de 3,0% din sumă la depozitele efectuate cu ajutorul paysafecardului. În schimb la depunerile cu cardul de credit - debit, cu Skrill şi Neteller nu vi se va opri niciun comision. Toate retragerile de la Unibet sunt lipsite de taxe.

Casa de pariuri sportive online Sportingbet (află mai multe despre agenție) nu percepe vreun comision nici la retragere, dar nici la depunere. Am prezentat mai sus lista agenţiilor de pariuri online şi taxele (dacă percep) avute de acestea. Nu vă rămâne decât să analizaţi şi să vă îndreptaţi atenţia spre o casă de pariuri la care să nu platiţi nicio taxă.


Te-ar mai putea interesa și:

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi