Ce sunt pariurile DNB sau handicap asiatic 0 si cine alege sa joace astfel de pariuri?

Ce sunt pariurile DNB sau handicap asiatic 0, cine joacă astfel de pariuri, în ce situații sunt ele folositoare, și ce alternative există la ele? La aceste întrebări PariuriX.com îți va răspunde în cele ce urmează.
 

PARIURI DNB - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Ce sunt pariurile DNB?

  2. Cine alege să joace astfel de pariuri?

  3. În ce situații este folositoare opțiunea DNB?

  4. Ce alternativă există la pariurile Draw No Bet?

  5. Case de pariuri online recomandate pentru pariuri DNB

  6. Concluzii finale

 

1. CE SUNT PARIURILE DNB?

Pariurile DNB (draw no bet) sau pariurile de tip handicap asiatic (0) sunt acele pariuri plasate pe câștigătorul unui meci unde rezultatul de egalitate este scos din ecuație. Mai exact, dacă partida pe care ai pariat se încheie cu o remiză, atunci primești înapoi suma mizată. Dacă vrei să afli mai multe despre handicapuri asiatice în general, atunci te invit să dai click aici.

Să luăm ca exemplu un meci între Torino și AC Milan. Pariezi 100RON pe Torino (0) la o cotă de 4.50. Dacă aceasta se impune, atunci pariul tău este declarat câștigător și încasezi suma de 450RON. Dacă meciul se termină cu un rezultat de egalitate, atunci miza ta va fi rambursată, deci primești înapoi acei 100RON mizați.

Plasează pariuri Draw No Bet la agenția de pariuri sportive recomandată de PariuriX.com!
 

2. CINE ALEGE SĂ JOACE ASTFEL DE PARIURI?

Această opțiune este preferată în special de cei care vor să parieze pe victoria unei echipe, dar nu sunt siguri că aceasta chiar se va impune. De aceea ca măsură de siguranță ei optează pentru acest tip de pariu pentru a se proteja în cazul în care meciul se încheie cu o remiză. Deși cota echipei pe mâna căreia mergi va fi considerabil mai mică, măcar ești acoperit dacă ea nu câștigă, dar nici nu pierde. La un pariu normal de tipul 1x2, doar unul din cele trei posibile rezultate îți este favorabil, iar celelalte două te vor face să pierzi bani. Pe de altă parte, când plasezi un pariu de tipul DNB, doar unul din cele trei rezultate posibile vor duce la pierderea sumei pariate

 

3. ÎN CE SITUAȚII ESTE FOLOSITOAREA OPȚIUNEA DNB?

Aceasta este folositoare în mai multe situații, dar hai mai bine să îți arăt câteva din acestea.

  • Situație 1: Găsești un meci dezechilibrat de fotbal unde echipa gazdă este favorită certă cu o cotă de 1.32 pentru o victorie, în timp ce cotele pentru remiză și victorie oaspeți sunt de 4.80, respectiv 13.00. Tu crezi că outsiderul va face o figură frumoasă și va putea chiar să dea lovitura pe contraatac. Te uiți la cote și vezi că o victorie de tipul draw no bet este cotată cu 10.50, deci diferența față de acea cotă de 13.00 nu este chiar mare, mai ales că acum ești și acoperit în cazul unei remize. Într-o astfel de situație este mai bine să alegi acest pariu cu miză returnată.

  • Situație 2: Găsești un meci foarte echilibrat de fotbal unde echipa gazdă are cotă 2.70, adversara sa 2.90, iar remiza este cotată cu 3.00. Consideri că echipa vizitatoare are șanse mai mari să se impună, dar realizezi că totuși meciul este foarte echilibrat și poate merge în orice direcție. Momentan ai cam 33% șanse ca pronosticul tău să fie câștigător, iar pentru a îți mări șansele la măcar 50% mergi pe o victorie a oaspeților cu returnare de miză în caz de egalitate la o cotă de 1.98.

  • Situație 3: Depistezi un pronostic la baschet conform căruia una din echipe are o cotă de 1.45 să câștige, tipul pariului fiind de 1x2. Posibilitatea unui rezultat de egalitate este destul de mică, de aceea și cota pentru un pariu de tipul handicap asiatic 0 este de 1.43, deci diferența față de acel 1.45 este infimă. Totuși observi că echipa pe care vrei să mizezi a fost implicată în ultima vreme în meciuri destul de echilibrate, iar pentru că diferența de cote este aproape neglijabilă, alegi să mergi pe un draw no bet.

 

4. CE ALTERNATIVE EXISTĂ LA PARIURILE DRAW NO BET?

Dacă crezi că sunt șanse egale ca o echipă să se impună sau ca meciul să se termine la egalitate, atunci ai putea merge pe un pariu de tipul Șansă dublă. O altă alternativă este handicapul asiatic de tipul Handicap Asiatic +0.25 sau -0.25.

Dacă plasezi pe o echipă un pariu de tipul HA +0.25, atunci câștigi dacă echipa pe care ai mizat se impune. În cazul unei remize miza se împarte în două părți: pariul pe jumătate din miză este considerat câștigător, iar cealaltă jumătate de miză este rambursată. Dacă de exemplu pariezi 100RON pe HA +0.25 la o cotă de 2.00, atunci câștigi 200RON în cazul în care echipa aleasă de tine iese învingătoare și 150RON dacă meciul se termină indecis.

Dacă plasezi pe o echipă un pariu de tipul HA -0.25, atunci pariul este câștigător dacă echipa pe care ai mizat câștigă. În cazul unei remize primești înapoi jumătate din suma pariată. Dacă de exemplu ai mizat 100RON iar meciul se încheie cu scorul de 1:1, atunci recuperezi 50RON.

 

5. CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE PENTRU PARIURI DNB

Pariul Draw No Bet este atât de popular încât nu lipsește din oferta vreunei case de pariuri online, deși este drept că este posibil să îl găsești sub alte denumiri precum ”Nici un pariu pe egal”, ”1 2 Pariu Special”, ”1 2 mizele vor fi returnate dacă meciul se termină egal”, ”Miză rambursată pentru egal”, ”Pariu fără egal”, ”Echipa gazdă (0) / Echipa oaspete (0) ” etc.

Noi recomandăm în special următoarele cinci agenții pentru a plasa pariuri de tipul Draw No Bet, și asta pentru că sunt cele mai bune cinci agenții licențiate în România în momentul de față: 

 

6. CONCLUZII FINALE

Dacă ai citit acest articol, atunci ai aflat  ce sunt pariurile DNB sau handicap asiatic 0, cine joacă astfel de pariuri, în ce situații sunt ele utile, și ce alternative există la acestea. Dacă ai întrebări suplimentare, atunci te aștept pe https://pariurix.com/discutii/handicap-asiatic-3234.html pentru a discuta cu alți utilizatori ai celei mai active comunități din România despre acest subiect. De asemenea, mai avem încă un articol ceva mai amănunțit despre acest subiect pe care te invit să îl accesezi aici: ” Ce însemnă pariul tip DNB şi ce agenţii online îl oferă ”. Aici vei găsi inclusiv strategii pariuri sportive potrivite pentru acest tip de pariu, dar și diferite metode pentru a plasa astfel de pariuri DNB folosindu-te doar de opțiunea Câștigător meci: 1x2.

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi