Ce se întâmplă când eşti prea înalt şi vrei să mergi cu avionul...Incredibil!!

Echipa rusă de volei Fakel Novi Urengoi tocmai se pregătea să decoleze la bordul unui avion de linie. Surpriză, însă - în câteva momente pe culoarul aeronavei au pătruns forţe de ordine şi poliţişti mai ceva ca în filme! Toată lumea s-a gândit la ce e mai rău, la terorişti, bombe, şi toate cele...S-au înşelat cu toţii! Incredibil, poliţiştii l-au luat pe sus pe unul dintre jucătorii de volei şi l-au poftit jos din avion pe motiv că este ...prea înalt!!!

Printre strigătele poliţiştilor, Alexander Kimerov a încercat să le explice acestora că se va conforma, numai să-şi ia geanta în care avea echipamentul...O maşină specială a venit la scara avionului să ridice "coletul" care a întârziat decolarea avionului! Acum, sportivul riscă să fie dat şi în judecată de compania aeriană pentru că din cauza lui s-a dat peste cap orarul decolărilor. 

În vârstă de 20 de ani, Alexander Kimerov este cel mai înalt voleibalist din campionatul Rusiei, el măsurând 2 metri şi 15 centimetri. Tânărul jucător, care e considerat unul dintre cele mai mari talente din istoria voleiului rusesc, a explicat cum s-a ajuns la această situaţie incredibilă: "Însoţitoarea de bord mi-a spus că locurile acelea sunt mai scumpe decât cele obişnuite şi a refuzat ca eu să îi plătesc pe loc suma pentru locul dorit de mine. Am 2,15 m şi nu puteam să stau pe locul meu, trebuia să stau cu picioarele pe culoar...", a explicat sportivul, căruia şefii clubului i-au angajat deja un avocat. 

Mai jos sunt scenele incredibile din avion cu voleibalistul rus...

Credit foto: volleyball.fivb.com

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi