Ce poţi face cu un depozit minim la Sportingbet!

sportingbet2.jpg

Actualizare 3 noiembrie 2016:

Acest articol ia în considerare promoțiile disponibile pe 1 aprilie 2015. O parte din ele nu mai sunt oferite în acest moment, motiv pentru care recomand să accesezi ACEST LINK  pentru a vedea o listă cu ofertele și bonusurile actuale. 

 

Articolul inițial

Mi-am verificat cardul în această seară şi am descoperit că mai am "rătăciţi" circa 42 de lei, aşa că am decis să facă un depozit la Sportingbet (deschide şi tu un cont acum). Aş fi depus în altă parte, dar în general limitele minime de depunere erau de 10 euro şi depăşeau suma pe care o aveam pe card.

Cum cu o depunere de 42 de lei nu prea am ce face, în condiţiile în care sunt obişnuit să pariez în general această sumă pe un singur bilet, am zis să gestionez cei 40 RON astfel încăt să-i am cât mai mult timp pentru a beneficia de promoţiile celor de la Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) .

Aşa că mi-am făcut un plan, pe care vi-l prezint şi vouă în cele ce urmează.

O să pariez 2 RON pe meciul zilei. Cu acest pariu de 2 RON o să beneficiez de următoarele:

  • un loz gratuit de 5 RON pentru că pariez pe meciul zilei (vezi detalii)
  • posibilitatea de a juca o variantă la acest concurs cu premii de 65.000 RON. N-oi prinde eu 11 sau 12 corecte, dar m-aş mulţumi şi cu 9 sau 10 pronosticuri corecte pentru că aş primi 5 sau 15 lozuri răzuibile şi fiecare loz valorează 10 RON. 
  • în plus am decis să particip şi la acest concurs, unde săptămânal sunt premii de 4.520 RON. Dacă plasez un pariu pe bani reali primesc 20 de puncte bonus, care la final mă pot ajuta să termin la finalul săptămânii în Top 100 şi să iau minim 20 RON

Aşadar cu doar 2 RON mă înscriu în trei concursuri, dacă le pot spune aşa.

Seara de la ora 21:00 mă bag la "Poker Jumbo". Intrarea la acest turneu de poker online este doar 0.10$ şi premiile de 750$. Deci pe lângă cei 2 RON pariaţi mai investesc şi aici circa 50 de bani.

 

Află de la PariuriX tot ce trebuie să știi despre Sportingbet: https://pariurix.com/agentii/sportingbet

 

Miercuri, joi, vineri, sâmbătă şi duminică repet ceea ce am spus mai sus şi în total după şase zile am "consumat" 15 RON din cei 40 RON depuşi. Astfel după o săptămână cu doar 15 RON voi:

  • avea şase şanse să prind scorul corect (dacă prind măcar un scor corect cu cotă 7.5 mi-am scos investiţia).
  • primi două lozuri răzuibile de câte 5 RON şi 44 de rotiri gratuite
  • avea şase şanse de a câştiga la Predictorul Fotbalului unde premiile sunt de 130.000 RON în total (două etape) 
  • primi 120 de puncte bonus la Pariorul lunii unde premiile sunt de 4.520 RON în această săptămână 
  • voi juca la şase turnee de poker cu premii de câte 750$ fiecare

Continui şi în săptămâna următoare la fel, când investiţia totală va fi cu 2 RON în plus, adică 17 RON. Aşadar după 13 zile am foarte foarte multe şanse să câştig premii suplimentare şi asta cu doar 32 RON. Dacă în perioada câştig şi sigur voi câştiga (măcar din rotirile gratuite) minim 9 RON atunci mai am fonduri pentru încă o săptămână.

 

Concluzia:

Cu doar 40 RON o să pariez pe 20 de scoruri corecte. O să primesc peste 100 de rotiri gratuite şi vreo 5 lozuri răzuibile de câte 5 RON fiecare. O să particip la trei concursuri săptămânale Pariorul lunii cu premii totale de peste 13.000 RON. O să particip la circa şase etape din Predictorul fotbalului, unde premiile totale vor fi de peste 390.000 RON şi voi juca 20 de turnee de poker cu premii totale de peste 14.000$. Toate astea cu numai 40 RON.

Cred că se merită şi pot multiplica de câteva ori cei 40 RON. Şi chiar dacă nu voi câştiga cine ştie ce sumă tot este bine că am parte de suspans zi de zi, decât să-i joc toţi deodată pe vreo victorie a Realului la Bilbao şi să-i pierd în câteva ore. Așa că îți recomand să deschizi și tu un cont acum dacă vrei să scoți maximul dintr-un depozit minim!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi