Ce post TV transmite Euro 2016?

Vezi ce post TV transmite integral Euro 2016. A mai rămas foarte puțin până când a 15-a ediție a Campionatului European de fotbal va debuta, iar foarte mulți iubitori ai sportului rege își pun următoarea întrebare: ce post tv transmite Euro 2016? În cele ce urmează voi veni cu un răspuns la această întrebare și cu câteva informații care sunt convins că vor fi destul de utile pentru mulți. 

dolce-sport-euro-2016.jpg

Dolce Sport – NU este singura televiziune care transmite integral Euro 2016

Din cauza problemelor financiare grave cu care se confruntă Televiziunea Română, pentru prima dată în istorie un alt post în afară de TVR a câștigat dreptul exclusiv de a transmite integral toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European de fotbal din Franța. 

Vorbim de un post de televiziune care deține patru canale TV și care a crescut foarte mult în ultimi ani. Dolce Sport a luat în ultima vreme fața celor de la Digi după ce în 2015 a început să transmită toate meciurile din Liga 1 și a achiziționat și dreptul de a transmite partide din campionate importante ale Europei, precum Spania Primera Division sau Anglia Premier League. De asemenea, Dolce Sport este singura televiziune care a transmis toate meciurile din Liga Campionilor în sezonul acesta, ea acoperind și foarte multe partide din Europa League. Faptul că a transmis aproape toate meciurile importante de handbal feminin și tenis feminin în care erau implicate echipe românești și jucătoare românce i-a câștigat de asemenea un plus de popularitate. 

Nu doar că în ultimul an și-a îmbunătățit vizibil oferta de transmisii, dar Dolce Sport a și recrutat câțiva comentatori sportivi cu experiență, iar foști fotbaliști cunoscuți au fost aduși ca analiști sportivi. De aceea ne putem aștepta la o echipă destul de profesionistă care să transmită și să analizeze meciurile de la Euro 2016. 

Vlad Enăchescu, Silviu Samuilă și Radu Oprișan vor fi prezentatorii emisiunilor de analiză de dinainte și după meciuri. Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu și Cosmin Băleanu sunt doar câțiva din cei care vor comenta meciurile de la Campionatul European, iar acestora s-ar putea să se alăture și Ioan Andone. Iulian Miu, Basarab Panduru, Bogdan Stelea și Cornel Dinu vor face și ei cu siguranță parte din echipa care va prefața și analiza partidele de la turneul final din Franța. 

Cum putem urmări meciurile Euro 2016 la Dolce Sport?

Problema este că nu toți românii prind Dolce Sport, iar aceasta va fi o problemă pentru mulți. Pentru a putea prinde toate cele patru posturi Dolce Sport este necesar să te abonezi la televiziunea Telekom. Sunt de asemenea anumite firme mai mici din țară care au contracte cu Telekom și care oferă măcar o parte din posturile Dolce Sport (de regulă Dolce Sport 1 și Dolce Sport 2).  

Unde ne uităm la meciuri Euro 2016 online?

Dacă ești client Telekom, atunci poți accesa canalele TV online de pe orice calculator, telefon sau tabletă  utilizând aplicația ”Telekom TV Web & Mobile”! Aplicația este disponibilă în AppStore pentru Iphone și Ipad, în Google Play pentru dispozitive Android, dar ea poate fi descărcată chiar și pe Windows Phone. Dacă vrei să te uiți direct din browserul calculatorului, atunci va trebui să intri pe https://telekomtv.ro. Vei fi invitat să descarci un plug-in atunci când accesezi site-ul. 

Dacă nu vrei să te abonezi la Telekom, atunci poți căuta pe internet site-uri care transmit meciurile Euro 2016 prin Sopcast sau printr-o pagină flash. Trebuie totuși să te avertizez că dacă optezi pentru o astfel de variantă calitatea transmisiei va lăsa de dorit și este posibil să ai parte de întreruperi frecvente. De asemenea transmisia va avea un delay care poate fi de câteva secunde și poate ajunge chiar la jumătate de minut. 

Până la urmă TVR transmite Euro 2016?

Mai sus ai putut afla ce post tv transmite Euro 2016 integral. Dar cum am spus, nu toți vor fi încântați de acest răspuns deoarece vorbim de o televiziune care n-are acoperire națională. De aceea UEFA a cerut ca și o altă televiziune din România să ia opțiunea a doua, aceasta cel mai probabil urmând să fie TVR.   În condițiile actuale postul național de televiziune ar urma să transmită 23 de meciuri, dar nu se știe exact care sunt acestea. De asemenea, nu este clar dacă de la Euro 2016 România – Franța și celelalte partide ale tricolorilor vor fi acoperite, dar îmi imaginez că ar trebui să fie. Dar repet, încă n-a fost achiziționat acest pachet minoritar. 

Cei de la TVR au venit cu o propunere prin care să aibă drept de transmisie a tuturor meciurilor, iar în schimb Dolce ar primi dreptul de a transmite o parte din partidele de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia 2018. Din ce se știe, o astfel de propunere n-a fost încă acceptată și mă îndoiesc că va fi. Realitatea este că Televiziunea Română are probleme financiare grave și cred că Dolce Sport  se va baza pe faptul că TVR nu va fi capabilă nici în 2018 să achiziționeze drepturile exclusive de transmisie a Campionatului Mondial.  

Este bine să știi din timp aceste informații și să fii pregătit așa cum trebuie pentru a nu a avea surpriza de a nu putea urmări meciurile Euro 2016 în cele mai bune condiții. 

Pariuri pe telefon, cote mari, ofertă bogată, transmisiuni video live > Totul doar aici!

Actualizare mai 2016: Pro TV a achiziţionat un pachet care conţine toate meciurile României şi meciul zilei (meciul programat să înceapă de la ora 22:00). Mai multe informaţii despre meciurile ce pot fi urmărite la Pro TV puteţi afla din acest articol: https://pariurix.com/oficial-pro-tv-va-transmite-meciuri-de-la-euro-2016.html.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi