Ce poate reuşi Steaua Bucureşti în noul sezon în competiţiile în care este angrenată?

Steaua Bucureşti, cea mai titrată formaţie din România şi campioana ultimelor 3 sezoane, se află în faţa unui nou sezon în care vor fi puse 4 trofee în joc: titlul de campioană, Cupa României, Cupa Ligi si Uefa Champions League. Dacă ultimul este mai degrabă o utopie şi pare imposibil de atins, celelalte trei vor fi obiective reale, Steaua încercând să le apere după ce le-a câştigat pe toate în ultimul sezon.

Steaua a debutat în noul sezon cu stângul după ce a pierdut Supercupa României în faţa celor de la ASA Tărgu Mureş, o ratare a unui trofeu care poate fi pusă mai degrabă pe diferenţa făcută de cei doi antrenori: noul tehnician al bucureştenilor, Mirel Rădoi, a fost depăşit de experimentatul Dan Petrescu, care şi-a arătat încă o dată stofa de antrenor. 

Click aici pentru a paria pe meciurile Stelei din Liga 1 şi Champions League!

fcsb.jpg

Să vedem ce a reuşit Steaua Bucureşti în ultimele trei sezoane şi ce poate reuşi în noua stagiune:

Sezonul 2012-2013

A câştigat campionatul 

A făcut optimi de finală în Cupa României

A pierdut în optimile de finală Europa League în faţa lui Chelsea care avea să devină campioană

Sezonul 2013-2014

A câştigat campionatul 

A pierdut finala Cupei României

A ieşit pe locul 4 în grupa de Champions League câştigată de Chelsea

Sezonul 2014-2015

A câştigat campionatul 

A câştigat Cupa Ligii

A câstigat Cupa României

A fost scoasă de Ludogorets din play-off-ul Champions League şi a ieşit pe locul 3 în grupa de Europa League câştigată de Dinamo Kiev.

Sezonul 2015-2016

Noul sezon se anunţă unul de foc pentru "roş-albaştrii", aceştia având ca obiective apărarea celor trei trofee interne şi pătrunderea în grupele Champions League.

Campionatul

Steaua este favorită la câştigarea celui de-al patrulea titlu consecutiv de campioană a României, primind o cotă de 2.10 din partea bookmakerilor.Ţinând cont de valoarea lotului şi de carenţele din loturile adverse, teoretic, Steaua ar trebui să reuşească acest lucru. Petrolul si CFR Cluj pornesc deja cu o depunctare de 6 puncte, Tărgu Mureş şi Astra au pierdut jucători importanţi în pauza de vară şi vor avea de recuperat teren la capitolul omogenitate, iar Dinamo pare încă departe de bătălia pentru poziţiile fruntaşe. Rămâne însă de văzut cum se vor descurca steliştii şi cu noul format în sistem play-off - play-out. 

Cupa României şi Cupa Ligii

Sunt două trofee pe care steliştii le-au câştigat foarte uşor în sezonul anterior, însă probabilitatea ca ei să le câştige pe amândouă din nou este foarte mică. Asta mai ales pentru că ele sunt obiective secundare în faţa campionatului şi a Ligii Campionilor şi mai ales pentru că numărul meciurilor importante care uzează echipa va fi mult mai mare ca în sezonul trecut având în vedere introducerea play-off-ului în campionat şi eventuala calificare în grupele Ligii Campionilor. 

Liga Campionilor

Steaua joacă în turul 2 preliminar cu campioana Slovaciei, Trencin şi în mod normal ar trebui să avanseze mai departe. Rămâne de văzut dacă vor fi sorţii blânzi cu campioana României şi mai departe, cel mai greu meci fiind evident cel din play-off în care ar putea da peste un nume greu.

Pariurile noastre pentru noul sezon

Steaua câştigă campionatul si se califică în grupele Ligii Campionilor.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi