Ce oferă Stanleybet România clienților de la noi din țară?

Stanleybet România este parte din Stanley Leisure Plc, o companie de gambling cu o experiență mult mai bogată în jocuri de noroc decât s-ar gândi mulți. Aceasta a apărut în anii 1950 în Irlanda de Nord, a intrat pe piața din Anglia în 1963, iar în 1997 a început să se extindă și în alte țări. În acest moment  compania deține peste 2000 de agenții stradale în opt țări diferite: Anglia, Belgia, Italia, Germania, Croația, Danemarca, Cipru și desigur România. 

interfata-stanleybet.png

Stanleybet România a apărut în anul 2004 sub forma de casă de pariuri stradală și s-a extins rapid în toate județele țării, având în ziua de astăzi peste 360 de sucursale, din care aproximativ o treime sunt în județul Ilfov. De ani buni Stanleybet este unul din cei mai buni operatori offline de la noi din țară, acesta ieșind în evidență prin oferta sportivă, cotele oferite, dar și pentru faptul că toate agențiile arată bine, sunt spațioase și sunt dotate cu aparate de păcănele dar și cu multe televizoare pentru meciuri live, curse de câini și pariuri virtuale (mai multe despre pariurile virtuale afli din articolul: https://pariurix.com/pariuri-virtuale-explicate-vezi-la-ce-agentii-de-pariuri-online-poti-juca.html). Clienții pot consulta oferta sportivă de acasă, pot genera un bilet virtual pe site-ul stanleysports.ro și se pot prezenta cu codul direct la casierie. Tot pe același site poate fi verificat biletul jucat offline pentru a ști dacă acesta este câștigat, pierdut sau în desfășurare.

În 2015, odată cu introducerea licenței obligatorii pentru operatorii de pariuri sportive online, Stanleybet a luat decizia de a se extinde în mediul virtual. Astfel a apărut site-ul www.stanleybet.ro, site pe care pariorii pot juca online din confortul casei lor sau chiar direct de pe telefon sau tabletă. Conform D.ONJN 1280/29.06.2016 Stanleybet deține o licență de 10 valabilă până pe 30 iunie 2026. Pe lângă pariuri sportive clienții pot juca online și jocuri de cazino, aceștia având de ales între câteva zeci de jocuri diferite.

Principala facilitate oferită de platforma online o reprezintă faptul că poți efectua depuneri și retrageri direct din agențiile stradale, deci n-ai nevoie de un card pentru a alimenta contul virtual cu bani și nici nu trebuie să aștepți cu zilele până să poți retrage câștigurile din cont.

Concluzia este simplă: Stanleybet România oferă pariuri sportive și jocuri de cazino, atât online cât și offline. Poate că informațiile din acest articol nu ți se par foarte folositoare, dar este bine să știi câte ceva despre istoria și infrastructura caselor de pariuri la care joci. Sunt pariori care joacă la aceeași agenție de 10 ani și habar n-au din ce țară este originară, ce experiență are în domeniul jocurilor de noroc sau cât de dezvoltată este ea la nivel național și internațional.

 

Vrei să pariezi online? Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!

 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Salvează

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!