Ce n-a văzut Parisul! 300 mil euro + un jucător de top în schimbul lui Neymar!

Manchester United are toate șansele să-l deturneze pe Neymar din drumul spre Real. Potrivit jurnaliștilor spanioli, Jose Mourinho le-a spus englezilor că are mare nevoie de starul brazilian pentru planurile sale viitoare (care includ titlul în Anglia și trofeul Champions League), iar șefii grupării de pe ”Old Trafford” au trecut la treabă. United ar fi făcut deja o ofertă francezilor de la PSG de aproximativ 300 milioane de euro + Pogba (foto: manutd.com), în schimbul lui Neymar! 

Neymar ar putea doborî la vară recordul inițial, stabilit tot de el după mutarea la PSG într-o afacere de 222 milioane de euro. În afara fabuloasei sume, Manchester United i-a pregătit brazilianului și un salariu de vis, de 35 milioane de euro pe sezon! În aceste condiții, transferul lui Neymar la Real pare tot mai îndepărtat.

Englezii de la Daily Star scriu că mai există o singură șansă ca starul brazilian să ajungă pe ”Bernabeu” - ca Zidane să fie dat afară la finalul sezonului. Asta le-ar fi cerut Neymar șefilor Realului, potrivit sursei citate. Florentino Perez ar urma să-l oferteze pe Jurgen Klopp, germanul fiind se pare antrenorul cu care brazilianul este dispus să lucreze la Real. PSG solicită 400 milioane de euro pentru Neymar, sumă pe care desigur Perez nu dorește să o plătească cash, având în vedere includerea unui ”galactic” în tranzacție. Și, potrivit celor de la Mundo Deportivo, cel vizat de Perez este Toni Kroos (foto: realmadrid.com).

Neymar a fost într-o formă extraordinară de la sosirea în Ligue 1 - starul lui PSG a bifat 29 de goluri și 19 pase decisive în 30 de apariții și parizienii se pregătesc să sărbătorească titlul în Ligue 1. Totuși, circulă informații în Ligue 1 că brazilianul este nefericit la Paris și că le-ar fi spus prietenilor săi că simte cele cinci luni petrecute în capitala Franței ca pe 5 ani. 

Perez vrea să se asigure că aduce un atacant de top la vară la Real, așa că s-a cantonat doar pe Neymar. Daily Mail notează că madrilenii au pus ochii și pe Marcus Rashford, în vreme ce spaniolii scriu că șefii Realului sunt impresionați de nivelul la care a ajuns să joace atacantul lui Man United (foto: manutd.com), care este văzut o variantă perfectă în atacul ”galacticilor”. 

Mișcarea ar putea avea mari șanse de reușită, deoarece Cristiano Ronaldo este un mare fan al atacantului de la Man United. Imediat după ce Rashford a debutat în echipa mare a englezilor, starul Realului a declarat că ”este un jucător tânăr foarte bun. Eu mă văd de multe ori pe mine în el, pe teren...Are mult curaj, e rapid și este foarte bun cu mingea la picior. Are un viitor uimitor”, spunea acum doi ani Ronaldo.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!