Ce meciuri contează cu adevărat la Cupa Mondială de Rugby 2015? Ţine cont de statistici!

Rugby-ul este fără doar şi poate unul dintre cele mai spectaculoase sporturi, care atrage din ce în ce mai mulţi spectatori şi telespectatori. În această seară debutează Cupa Mondială de Rugby, al treilea eveniment sportiv al planetei ca audienţă şi interes, după Cupa Mondială de Fotbal şi Jocurile Olimpice. Cu siguranţă pe parcursul întrecerii pariorii îşi vor îndrepta atenţia spre acest sport şi în continuare încerc să evidenţiez câteva aspecte demne de luat în seamă.

Cupa Mondială de Rugby 2015

Este vorba despre a opta ediţie, care în acest an este găzduită de Anglia iar favoritele bookmakerilor sunt în ordine, Noua Zeelandă (2.10), Anglia (5.50), Africa de Sud (7.50) şi Australia (8.50). Toate aceste cote sunt luate din oferta Unibet (deschide cont aici), cel mai de încredere operator licenţiat în România.

Precizez că Federaţia Internaţională de Rugby grupează echipele membre pe trei nivele valorice. Evident în primul se regăsesc cele mai titrate naţionale, unde pe lângă favoritele acestei Cupe Mondiale mai găsim Franţa, Irlanda, Scoţia, Tara Galilor, Italia şi Argentina. Cu siguranţă întâlnirile dintre formaţiile de nivel 1 vor decide soarta turneului final, fiind singurele partide care contează cu adevărat.

De cine poate fi oprită Noua Zeelandă? Statisticile pot da un răspuns!

Campioana mondială en-titre este văzută ca mare favorită şi la ediţia din acest an, iar cota de doar 2.10 oferită de Unibet spune totul. A câştigat de două ori turneul până acum, însă un aspect important este că a făcut-o de fiecare dată pe teren propriu. Rămâne de văzut ce poate face în Anglia, pe terenul principalei contracandidate şi posibilei adversare din finală.

Statisticile sunt foarte importante în rugby şi acestea ne arată totuşi de ce Noua Zeelandă este mare favorită.

Deschide cont acum la Unibet de pe ACEST LINK și primești 100% banii înapoi (până la 150 RON) dacă pierzi primul pariu, în loc de 50% cât este valoarea standard a pariului fără risc. 

“All Blacks” au o rată de câştigare a trofeului de 86%, cea mai bună alături de Africa de Sud. Media victoriilor contra echipelor de nivel 1 este de asemenea impresionantă, însă contra finalistelor de Cupa Mondială (Anglia, Australia, Franţa şi Africa de Sud) scade la doar 60%.

Dacă se va încurca, în mod cert Noua Zeelandă o va face în faţa unei echipe de nivel 1, însă conform statisticilor doar una dintre precedentele finaliste ar putea realiza surpriza.

Noua Zeelandă vs finalistele Cupei Mondiale!

Totuşi cota Noii Zeelande nu este destul de realistă şi experţii englezi au calculat că ar trebui să fie ceva mai mare, în jurul valorii de 3.00. Explicaţia este parcursul destul de dificil pe care ar urma să-l aibă “All Blacks”.

Nu vorbesc aici despre faza grupelor, unde nu există adversar notabil, însă din sferturi lucrurile încep să se complice. Până în finală ar urma să întâlnească trei din restul de patru finaliste de la Cupa Mondială - Franţa (în sferturi), Africa de Sud (în semifinale) şi Anglia (în finală). Aşadar, va lua la rând tocmai naţiunile care pot produce cu adevărat surprize la acest turneu final. 

Conform statisticilor şi rezultatelor acestor formaţii, pe baza unor formule matematice s-au calculat şansele de victorie ale Noii Zeelande în fiecare dintre acele partide: Franţa (76%), Africa de Sud (57%) şi Anglia (76%). Deci, contra Africii de Sud ar fi practic o partidă de la egal la egal şi acelaşi lucru este anticipat si contra Angliei, când şansele de victorie menţionate mai sus ar scădea datorită avantajului terenului propriu pentru englezi.

O altă statistică ajutătoare pentru pariori!

Odată cu începerea turneului foarte mulţi pasionaţi mizează sume imense la casele de pariuri şi unul dintre cele mai folosite tipuri de pariuri este handicapul. Fie că se merge pe favorită sau pe echipa mai slab cotată, acest pariu poate fi destul de profitabil. În imaginea ataşată poţi observa în medie diferenţa la victorie pentru toate cele 20 de participante la Cupa Mondială din acest an. Statistica se bazează pe rezultatele echipelor la precedentele ediţii plus întâlnirile directe din ultimii trei ani.

Uitaţi-vă peste această statistică înainte de a plasa un pariu şi analizaţi cu atenţie partida din toate punctele de vedere.

Alte aspecte de luat în seamă la pariurile pe Cupa Mondială de Rugby!

  • sunt echipe mai slab cotate care pierd destul de greu într-un astfel de turneu şi, chiar dacă pleacă drept victime sigure în meci, reuşesc să ţină aproape chiar şi de cei mai puternici adversari. Este cazul Argentinei, Samoa, Tonga sau chiar Fiji. Nu te arunca pe handicapuri extreme în meciuri de genul Anglia vs Fiji, chiar dacă favorita are o cotă la victorie de doar 1.02
  • starea vremii este esenţială în sportul cu balonul oval. Încearcă pe cât posibil să pariezi live pentru a fi la curent cu acest aspect
  • avantajul terenului propriu este foarte important. Trebuie să ştii că nu doar Anglia va beneficia de acesta, ci şi Tara Galilor în două partide din grupe
  • echipele mari vor încerca să-şi rotească lotul cât mai mult în partidele cu adversari modeşti. Cupa Mondială este un turneu de anduranţă şi oboseala se resimte şi în acest sport. Pune-te în temă cu jucătorii trimişi pe teren înainte de plasa pariul.

În concluzie, mă aştept poate la cea mai spectaculoasă Cupa Mondială din istorie, pe care cu siguranţă pasionaţii de pariuri sportive n-o vor rata. Dacă te numeri printre ei ţine cont de informaţiile şi statisticile de mai sus. Îţi recomand cu încredere să pariezi la Unibet (deschide cont aici), cel mai mare operator licenţiat în România care îţi pune la dispoziţie cele mai bune cote.

Ai văzut că meciurile între echipele de nivel 1 sunt cele care contează cu adevărat şi de aici poate veni surpriza. Tu ce părere ai? Cine crezi că o poate încurca pe Noua Zeelandă?

Vezi aici cele mai bune cote la Cupa Mondială de Rugby 2015!

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!