Ce lovitură! Dinamo l-a transferat pe internaţionalul slovac Adam Nemec!

Şefii lui Dinamo s-au ţinut de cuvânt. I-au promis lui Andone că îi vor aduce un atacant până vineri, iar astăzi transferul s-a realizat! Dinamo a reuşit să-l convingă pe atacantul slovac Adam Nemec să se mute la Bucureşti. Pe doi ani a semnat cu Dinamo Adam Nemec, care a trecut în cariera sa pe la cluburi ca Zilina, Genk, Kaiserslautern, Union Berlin şi New York City. Atacantul slovac, care urmează să fie prezentat oficial de către cei de la Dinamo, a pozat deja cu tricoul noii sale echipe.

Nemec a strâns 24 de selecţii pentru naţionala Slovaciei, pentru care a marcat şase goluri. Trei dintre reuşite au venit în campania de calificare la Euro 2016, unde Nemec a jucat în primele două meciuri, cu Ţara Galilor şi Rusia, din postura de rezervă. 

Perioada de transferuri a expirat, dar Dinamo a putut să bată palma cu Nemec pentru că atacanul slovac a venit liber de contract. Acesta şi-a reziliat contractul cu olandezii de la Willem Tilburg chiar înainte de Euro.

Ni l-am dorit foarte mult pe acest atacant. Îl urmărim de foarte mult timp. Sperăm să formeze un cuplu foarte bun cu Gnohere. Nu doresc să se mai speculeze pe baza venirii lui Adam. Nu a venit să îl înlocuiască pe «Bizon», ci ca să facă echipă cu el. Este un jucător de echipă naţională, cu un CV impresionant. Sper să se acomodeze cât mai repede şi să fie decisiv pentru Dinamo,

---a spus Ionel Dănciulescu pentru gsp.ro

Prin această "mutare", şeful lui Dinamo, Negoiţă a vrut să-i mai liniştească puţin pe fanii echipei, care l-au acuzat că a vândut toţi jucătorii buni vara asta. Fost preşedinte la Dinamo, Constantin Anghelache i-a luat apărarea lui Negoiţă. "A salvat clubul de la dezastru!", a declarat Anghelache pentru Prosport.

Domnul Negoiţă a scos Dinamo din datorii, clubul are zero datorii. Caută să fie foarte calculat, îşi cântăreşte buzunarul şi se angajează numai la ce poate. Anul competiţional cel mai greu va fi 2016-2017: suporterii se aşteaptă acum ca echipa să meargă în cupele europene. Ei zic: 'Cheltuieşte! Dacă nu, lasă-ne în pace!'. Până acum erau înţelegători pentru că echipa avea probleme, era în insolvenţă, acum au alte aşteptări. Dinamo a plecat cu o situaţie financiară dezastruoasă. Steaua nu a avut niciodată aceste probleme. Domnul Becali îşi poate permite să dea bani mari pe transferuri,

---a declarat Anghelache

 

Foto: fcdinamo.ro

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi