Ce le-a luat cadou managerul angajaților firmei?...Banii din buzunar, să joace la bingo!

Monique Barnes, managerul unei companii din Marea Britanie, le-a propus angajaților înaintea Crăciunului de anul trecut să strângă bani de cadouri pentru cei dragi. Aceștia au acceptat bucuroși, astfel că în fondul de economii s-au strâns nu mai puțin de 14 000 de lire sterline în doar câteva zile. Supriza a venit atunci când, cu doar două zile înaintea Crăciunului, angajații i-au cerut managerului lor economiile - Monique a dat însă din umeri, moment în care oamenii au fost la un pas să o linșeze..

Dusă la secția de poliție, femeie a povestit că toți banii strânși i-a cheltuit pe jocuri de noroc online! Abia luna trecută ea fost judecată de un tribunal care, spre disperarea păgubiților, a dictat o condamnare cu suspendare împotriva acesteia. Deși a pledat vinovată pentru 15 capete de acuzare, Monique Barnes a primit o sentință de șase luni de închisoare cu suspendare timp de 18 luni. Va trebui ca în această perioadă să fie curată ca lacrima, dacă nu vrea să ajungă după gratii. 

Monique Barnes, relaxată după aflarea verdictului judecătorului.

Victimele managerului în vârstă de 45 de ani s-au plâns că acum trebuie să se împrumute și să facă ore suplimentare la serviciu ca să-și acopere ”găurile”. ”Cum e posibil ca ea să fure 14 000 de lire sterline și să primească o pedeapsă cu suspendare? Înseamnă că sistemul nostru de justiție nu își are rostul, pentru că nu a interesat pe nimeni de pierderile noastre!”, a declarat Emma Waudby, o tânără mămică ce a pierdut 1100 de lire sterline, pentru cei de la hulldailymail.co.uk.

Mamă a trei copii, Toni Hakim (28 ani) a pierdut 1 500 de lire sterline și a fost nevoită să facă un împrumut. ”Crăciunul a fost complet ruinat. Să afli cu doar câteva zile înainte că nu mai ai niciun ban din ce ai pus deoparte...Dar, incredibil, ea nici măcar nu s-a justificat în vreun fel și nu am auzit niciodată din gura ei cuvintele ”Îmi pare rău!”, s-a arătat indignată femeia de verdictul judecătorului Nigel Clive. 

Una dintre victimele managerului dependent de jocurile de noroc, care a făcut ore suplimentare să-și recupereze pierderea. 

Acesta a declarat că sumele jucate de către Monique Barnes la bingo online, blackjack și ruletă au variat de la câteva zeci de lire sterline, la 1600 de lire.

JOACĂ ACUM BINGO ONLINE ÎNTR-UN CASINO LICENȚIAT!

”Când i s-a cerut banii, inculpatul a început să ofere anumite scuze legate de sistemul bancar. Dna Barnes a folosit toți acești bani la jocurile de noroc. Și, cu cât a pierdut mai mulți bani, cu atât a început să parieze sume și mai mari în încercarea de recupera pierderea”, a declarat judecătorul Clive, care a decis ca inculpata să efectueze 160 de ore de muncă în folosul comunității. 

Eliberată condiționat după ce a fost arestată, Monique Barnes a început să fie ”bombardată” pe contul de socializare cu mesaje de amenințare și chiar sfătuită să se sinucidă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi