Ce inseamna back si lay la Betfair?

Ce înseamnă pariurile back și lay la Betfair? Cum pot să joc pe o platformă de betting exchange pentru a profita la maxim de pe urma avantajelor oferite de pariurile în contrapartidă? La aceste întrebări voi încerca să răspund în paragrafele următoare.

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) este o casa de pariuri online lansata in anul 2000 si licentiata in Marea Britanie, Austria, Germania, Malta, Italia si Australia. Zilnic, aceasta casa de pariuri online preia peste un milion de pariuri de la milioane de pariori din intreaga lume, fiind astfel o casa de pariuri online extrem de populara in intreaga lume.

Deschide acum un cont la cea mai bună agenție de betting exchange din lume!

interfata-betfair.png

 

Despre Betfair

Site-ul celor de la Betfair (viziteaza-l acum) va ofera posibilitatea de a plasa pariuri intr-un mediu foarte sigur si atractiv, avand la dispozitie o multime de functii si facilitati interesante. Interfata acestui site este foarte bine realizata, iar de cand compania a primit licenta definitiva pe 10 ani, avem posibilitatea de a accesa site-ul in limba romana. Este important de precizat ca este oferita atat o platforma de pariuri sportive, ca la orice alta casa de pariuri, cat si una de betting exchange despre care vom vorbi mai jos.  

Betfair va ofera un motiv excelent pentru a va deschide un cont, mai exact va pune la dispozitie un bonus de bun venit foarte tentant ce poate fi descoperit aici: https://pariurix.com/agentii/betfair/promotii


Ce sunt pariurile de tipul back si lay?

Si acum sa trecem la partea care ne intereseaza. Pariul back este acela la care pariem ca pronosticul ales va iesi, in timpul ce la pariul lay mizam pe faptul ca pronosticul castigator nu va fi unul castigator. In exemplul de mai jos daca pariem back pe Franta inseamna ca mizam pe victoria ei, iar daca mizam lay pe ea atunci pariem ca nu va castiga acest joc (x2-ul clasic, numai ca aici s-ar putea sa gasiti cote ceva mai mari). Toate cotele cu albastru din oferta Betfair sunt pentru back, iar cotele roz sunt pentru lay. 

Un articol mai detaliat despre acest subiect este acesta: PariuriX prezinta diferentele dintre back si lay la Betfair.

 

Oferta sportiva si cote

Oferta de pariuri sportive a celor de la Betfair este destul de bogata in evenimente sportive din marile campionate si competitii ale lumii. Astfel nu veti rata ocazia de  paria pe cele mai importante campionante de fotbal de pe planetă. Cotele practicate de Betfair sunt de-a dreptul impresionante, acesta fiind un avantaj foarte mare al acestei case de pariuri online. De asemenea, Betfair va pune la dispozitie un serviciu numit betting exchange, fiind una dintre putinele case de pariuri care il ofera. Practic, acest serviciu va ofera posibilitatea de a plasa pariuri pe propriile cote.

 

Securitate și alte servicii oferite

In ceea ce priveste siguranta nu trebuie sa va faceti griji deoarece Betfair este o casa de pariuri foarte sigura care ofera servicii serioasa si care a reusit sa atraga atentia si respectul a milioane de pariori din intreaga lume. CLICK AICI pentru a afla mai multe despre acest operator.

Depunerile si retragerile pot fi efectuate utilizand urmatoarele modalitati de plata: Visa, Mastercard, Maestro, Visa Electron, Solo, Switch, Moneybookers, Neteller etc. In general Betfair este foarte rapid in procesarea retragerilor. Un serviciu de relatii cu clientii va poate oferi suport 24 ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin email, telefon si live chat in cazul in care aveti o problema sau o nelamurire. 

Betfair este o casa de pariuri online care impresioneaza din toate punctele de vedere si despre care poti afla mai multe accesand acest link : https://pariurix.com/agentii/betfair.

Deschide acum un cont la cea mai bună agenție de betting exchange din lume!


Te-ar mai putea interesa si:

Salvează

Salvează

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi